ترفند تهیه ترشی نازخاتون | از خوشمزگی این ترشی هرچی بگم کم گفتم! +ویدئو
ترشی نازخاتون یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه ی ایرانی است که به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ و لعاب زیبایی که دارد، طرفداران زیادی پیدا کرده است.این ترشی با استفاده از مواد اولیه ی ساده و در دسترس تهیه می شود و می تواند به عنوان یک چاشنی دلچسب در کنار غذاهای مختلف سرو شود.
کد خبر: 9561
ترشی نازخاتون: طعمی دلنشین و رنگارنگ برای سفره ی شما!
ترشی نازخاتون یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه ی ایرانی است که به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ و لعاب زیبایی که دارد، طرفداران زیادی پیدا کرده است.این ترشی با استفاده از مواد اولیه ی ساده و در دسترس تهیه می شود و می تواند به عنوان یک چاشنی دلچسب در کنار غذاهای مختلف سرو شود.
در این مقاله، به بررسی روش تهیه ی ترشی نازخاتون می پردازیم تا شما بتوانید با این ترشی خوشمزه و رنگارنگ آشنا شوید و به راحتی آن را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم:
- بادمجان: 500 گرم
- کدو خورشتی: 500 گرم
- هویج: 500 گرم
- فلفل دلمه ای: 5 عدد (به رنگ های مختلف)
- سیر: 10 حبه
- گل کلم: 1 عدد کوچک
- کرفس: 2 ساقه
- سرکه: به مقدار لازم
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
- پودر گل محمدی: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
مراحل تهیه:
در میان اخبار
- بادمجان ها را پوست کنید و به حلقه های نازک برش بزنید.
- کدو خورشتی را نیز به حلقه های نازک برش بزنید.
- هویج ها را پوست کنید و به صورت خلالی خرد کنید.
- فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی و به رنگ های مختلف خرد کنید.
- سیرها را پوست کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
- گل کلم را به صورت گرز خرد کنید.
- کرفس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
- در یک قابلمه بزرگ، آب و سرکه را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید.
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر زیره را به مخلوط سرکه و آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- بعد از اینکه مخلوط سرکه و آب به جوش آمد، بادمجان ها، کدو خورشتی، هویج، فلفل دلمه ای، سیر، گل کلم و کرفس را به آن اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
- در صورت تمایل، می توانید در 10 دقیقه آخر پخت، پودر گل محمدی را نیز به ترشی اضافه کنید.
- بعد از اینکه مواد پختند، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی خنک شود.
- ترشی نازخاتون شما آماده است! آن را در شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید از سبزیجات دیگری مانند لوبیا سبز، نخود فرنگی و قارچ نیز در تهیه ی ترشی نازخاتون استفاده کنید.
- برای اینکه ترشی شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل سبز تند نیز در آن استفاده کنید.
- ترشی نازخاتون را می توانید به مدت 3 تا 4 ماه در یخچال نگهداری کنید.
با به کارگیری این روش ساده و کاربردی، می توانید ترشی نازخاتونی خوشمزه و رنگارنگ را در منزل خود تهیه کنید و از آن در کنار غذاهای مختلف لذت ببرید!
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mlej3