ترفند تهیه کوکو سبزی با گردو و زرشک | مطمئنم هیچکس این راز خوشمزه شدن کوکو رو بهت نمیگه!
کوکو سبزی با گردو و زرشک: طعمی به یاد ماندنی!
کوکو سبزی، غذایی محبوب و پرطرفدار در بین ایرانیان است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم بینظیرش، جایگاه ویژهای در سفرههای ما دارد. در کنار کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی نیز طرفداران زیادی دارد و انواع دیگری از کوکو مانند کوکوی مرغ، کوکوی لوبیا سبز و کوکوی عدس نیز میتوانند به عنوان گزینههای خوشمزه و مقوی در لیست غذایی شما قرار بگیرند.
در این مطلب، طرز تهیه یک کوکو سبزی فوقالعاده با گردو و زرشک را به شما آموزش میدهیم. همچنین نکات مهمی که برای پخت این غذای خوشمزه باید رعایت کنید را نیز بیان خواهیم کرد. پس تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی
سبزی کوکو 400 گرم
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زرشک یک قاشق غذاخوری
گردو ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن به اندازه کافی
این میزان مواد برای 4 نفر کافیه و تو میتونی بسته به تعداد نفراتی که میخوای واسشون کوکو سبزی بپزی، این مقدارها رو کم و زیاد کنی.
طرز تهیه کوکو سبزی
مرحله اول
برای درست کردن کوکو سبزی، اول باید سبزی کوکو که معمولا شامل گشنیز، تره، جعفری، شوید و پیازچه میشه رو بشوری و بعد ساطوری خرد کنی. سبزی رو داخل یه کاسه بزرگ بریز و با تخم مرغ و ادویه ها حسابی مخلوط کن و هم بزن.
مرحله دوم
حالا یه تابه مناسب روی شعله گاز بذار و حرارت رو بالا ببر. روغن داخلش بریز و بذار حسابی داغ بشه. وقتی از داغ بودن روغن مطمئن بودی، نصف مخلوط سبزی و تخم مرغ رو به آرومی داخل ماهیتابه بریز و با قاشق مواد رو یکنواخت کن تا در همه جای ماهیتابه یک ضخامت داشته باشه.
در میان اخبار
مرحله سوم
حالا گردوی خرد شده و زرشک شسته شده رو روی سطح کوکو بریز و بعد بقیه مخلوط سبزی و کوکو رو داخل تابه بریز و روی اون رو با قاشق صاف کن. در ماهیتابه رو بذار حرارت رو ملایم کن و 15 دقیقه زمان بده تا یک طرف کوکو بپزه و سرخ بشه.
مرحله چهارم
وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، با چاقو یا کفگیر کوکو رو به قطعات کوچیکتر تقسیم کن و اون ها رو برگردون تا طرف دیگه کوکو هم سرخ بشه.
مرحله پنجم
بعد از 15 دقیقه، کوکو سبزی خوشمزه ما حاضره و میتونی توی ظرف مناسب بذاری و با گوجه و خیارشور تزئین و سرو کنی. نوش جان.
فوت و فن پخت کوکو سبزی
-در تهیه کوکو سبزی بهتره از سبزی تازه استفاده کنی. برای 400 گرم سبزی کوکو، به 120 گرم شوید، 70 گرم گشنیز، 70 گرم جعفری، 70 گرم تره، 50 گرم ساقه پیازچه و 3 حبه سیر نیاز داریم.
-بهتره زرشک و گردو رو بین مواد کوکو قرار بدیم تا زرشک نسوزه و طعم خوبش حفظ بشه.
-کوکو رو میتونی به شکل قالبی هم درست کنی و یا با قاشق داخل روغن بریزی و در اندازه های کوچیک درستش کنی.
اگر مواد کوکو رو داخل ماهیتابه پخش و سرخ کردی میتونی برای برگردوندن اون از سینی استفاده کنی و اینجوری دیگه نیازی نیست کوکو رو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنی.
منبع: شایا نیوز