میرزا قاسمی | تهیه میرزا قاسمی

ترفند تهیه میرزا قاسمی اصل شمال | همینقدر ساده این غذای خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

میرزا قاسمی، نامی آشنا در میان غذاهای ایرانی، که عطر و طعم بی‌نظیر آن، هر ذائقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. این خورش خوشمزه، اصالتاً متعلق به خطه شمال کشورمان، به خصوص استان گیلان است و به نام میرزا قاسم خان، والی رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار، نامگذاری شده است.
کد خبر: 9687
ترفند تهیه میرزا قاسمی اصل شمال | همینقدر ساده این غذای خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

میرزا قاسمی، خورشتی اصیل و خوشمزه از خطه شمال

میرزا قاسمی، نامی آشنا در میان غذاهای ایرانی، که عطر و طعم بی‌نظیر آن، هر ذائقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. این خورش خوشمزه، اصالتاً متعلق به خطه شمال کشورمان، به خصوص استان گیلان است و به نام میرزا قاسم خان، والی رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار، نامگذاری شده است.
در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید این خورش لذیذ را در منزل خود تهیه و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:

بادمجان: 4 عدد متوسط
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیر: 4-5 حبه
تخم مرغ: 3 عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

کباب کردن بادمجان‌ها:

بادمجان‌ها را شسته و به صورت طولی از وسط نصف کنید.
می‌توانید بادمجان‌ها را روی شعله مستقیم گاز، فر یا منقل کبابی کنید.
بعد از اینکه بادمجان‌ها به طور کامل کباب و پوستشان سیاه شد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
سپس پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و ساطوری ریز کنید.

آماده کردن گوجه فرنگی‌ها:

گوجه فرنگی‌ها را شسته و به صورت نگینی ریز خرد کنید.

آماده کردن سیر:

سیرها را پوست کنده و به صورت رنده یا ساطوری ریز خرد کنید.

تفت دادن مواد:

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
سیرهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر و بوی آنها آزاد شود.
بادمجان‌های ساطوری را به سیر اضافه کرده و به همراه هم به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا بادمجان‌ها کمی سرخ شوند.
گوجه فرنگی‌های خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر تفت دهید تا گوجه فرنگی‌ها پخته و آبشان تبخیر شود.

اضافه کردن تخم مرغ:

در یک قسمت از تابه، مواد میرزا قاسمی را جمع کنید و در قسمت خالی تابه تخم مرغ‌ها را بشکنید.
اجازه دهید تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند، سپس با مواد میرزا قاسمی مخلوط کنید تا به طور یکدست پخش شوند.

سرو میرزا قاسمی:

میرزا قاسمی را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر خود بریزید.
می‌توانید میرزا قاسمی را به تنهایی یا به همراه نان، برنج یا سبزیجات تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی:
برای خوشمزه‌تر شدن میرزا قاسمی، می‌توانید از مقداری رب گوجه فرنگی نیز در تفت دادن مواد استفاده کنید.
همچنین می‌توانید به جای کباب کردن بادمجان‌ها، آنها را در فر یا سرخ کنید.
اگر تمایل دارید میرزا قاسمی شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل سبز یا فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
برای تزیین میرزا قاسمی می‌توانید از گوجه فرنگی، جعفری و یا زرده تخم مرغ استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ongv4

پربیننده ترین




اخبار داغ