تیرامیسو اورئو | طرز تهیه تیرامیسو اورئو

ترفند تهیه تیرامیسو اورئو | تیرامیسو با طعم بیسکویت اورئو درست کنیم! +ویدئو

تیرامیسو اورئو، ترکیبی بی‌نظیر از طعم شکلاتی اورئو و بافت نرم و لطیف تیرامیسو است. این دسر جذاب و خوشمزه، برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 13215
ترفند تهیه تیرامیسو اورئو | تیرامیسو با طعم بیسکویت اورئو درست کنیم! +ویدئو

طرز تهیه تیرامیسو اورئو: یک دسر خوشمزه و جذاب

تیرامیسو اورئو، ترکیبی بی‌نظیر از طعم شکلاتی اورئو و بافت نرم و لطیف تیرامیسو است. این دسر جذاب و خوشمزه، برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • برای کرم تیرامیسو:
    • 150 گرم پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه‌ای)
    • 150 گرم خامه 30 یا 33 درصد
    • 50 تا 70 گرم شیر عسلی
  • برای خیساندن بیسکویت‌ها:
    • 1 بسته بیسکویت اورئو (برای خرد کردن)
    • 4 عدد بیسکویت اورئو (برای تزئین)
    • نصف لیوان آب جوش
    • 3 قاشق چای‌خوری نسکافه
  • برای گاناش شکلاتی:
    • 80 گرم خامه
    • 80 گرم شکلات شیری

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی کرم تیرامیسو:

    • خامه را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
    • پنیر ماسکارپونه و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و با همزن برقی به آرامی مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
  2. آماده‌سازی خیساندنی بیسکویت‌ها:

    • آب جوش و نسکافه را در یک کاسه مخلوط کنید تا نسکافه کاملا حل شود.
    • بیسکویت‌های اورئو را به صورت درشت خرد کنید.
    • هر تکه بیسکویت را به سرعت در مخلوط نسکافه فرو ببرید و در ظرف مورد نظر بچینید.
  3. مونتاژ تیرامیسو:

    • نیمی از کرم تیرامیسو را روی لایه اول بیسکویت‌ها بریزید.
    • لایه دوم بیسکویت‌ها را روی کرم قرار دهید و مجدداً باقیمانده کرم را روی آن بریزید.
    • سطح تیرامیسو را صاف کنید و به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.
  4. تهیه گاناش شکلاتی:

    • خامه را در یک ظرف کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
    • شکلات شیری خرد شده را به خامه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود و یکدست شود.
    • اجازه دهید گاناش کمی خنک شود.
  5. تزئین:

    • سطح تیرامیسو را با گاناش شکلاتی بپوشانید.
    • بیسکویت‌های اورئو را به صورت درشت خرد کرده و روی گاناش بپاشید.
  6. سرو:

    • تیرامیسو آماده شده را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
    • سپس آن را برش زده و سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه تیرامیسو می‌توانید از قالب‌های مختلف استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای شیر عسلی از خامه صبحانه استفاده کنید.
  • برای تزیین تیرامیسو می‌توانید از پودر کاکائو، پودر نارگیل یا میوه‌های خشک استفاده کنید.
  • تیرامیسو را بهتر است یک روز قبل از سرو آماده کنید تا طعم‌ها بهتر به خورد هم بروند.

نکات اضافی:

  • برای تهیه یک تیرامیسو سبک‌تر می‌توانید از پنیر ماسکارپونه کم چرب استفاده کنید.
  • اگر به قهوه علاقه ندارید می‌توانید از شیر کاکائو یا شیر شکلات برای خیساندن بیسکویت‌ها استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای بیسکویت اورئو از بیسکویت‌های دیگر مانند لیدی فینگر استفاده کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2owwv4

پربیننده ترین




اخبار داغ