ترفند تهیه مرغ شاهانه | تا فصل آلبالو تموم نشده این غذای متفاوت رو درست کن که عاشقش میشی! +ویدئو
مرغ شاهانه با سس آلبالو و برنج قالبی یک غذای خوشمزه و خاص است که میتواند سفره شما را زیبا و دلپذیر کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه این خبر باما همراه باشید.
کد خبر: 12390
طرز تهیه مرغ شاهانه
مرغ شاهانه با سس آلبالو و برنج قالبی یک غذای خوشمزه و خاص است که میتواند سفره شما را زیبا و دلپذیر کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه این خبر باما همراه باشید.
مواد لازم:
- فیله یا سینه مرغ بدون استخوان (به صورت نواری برشخورده)
- زعفران
- پیاز: 1 عدد
- ادویهها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا
- آب لیمو ترش
مواد لازم برای سس آلبالو:
- آلبالو: با هستههای جدا شده
- کره: 50 گرم
- شکر: 2 تا 4 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)
- نمک
- نصف لیوان آب
مراحل تهیه:
-
مرینیت کردن مرغ: فیلهها یا سینههای مرغ را با زعفران، پیاز خرد شده، ادویهها (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا) و آب لیمو ترش مزهدار کنید.
-
تهیه سس آلبالو: آلبالوهای هستهگرفته را در تابه بریزید. کره، شکر، نمک و نصف لیوان آب را اضافه کنید و روی شعله کم یک ساعت بپزید تا غلیظ شود. چند قاشق از آب آن را برای برنج کنار بگذارید و بقیه آلبالوها را با گوشکوب یا پشت قاشق له کنید.
در میان اخبار
-
سرخ کردن مرغ: فیلهها را به شکل حلزونی بپیچید و در مخلوطی از کره و روغن داغ با شعله زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس مرغها را از تابه خارج کرده و پیازهای مرینیت را در همان تابه سرخ کنید. سس آلبالو را به تابه اضافه کنید و فیلهها را روی آن بچینید. با درب بسته نیم ساعت بپزید.
-
تهیه برنج: برنج را به صورت آبکشی با تهدیگ دلخواه بپزید و در قالبهای سه رنگ سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2r9dz2