مرغ شاهانه | طرز تهیه مرغ شاهانه

ترفند تهیه مرغ شاهانه | تا فصل آلبالو تموم نشده این غذای متفاوت رو درست کن که عاشقش می‌شی! +ویدئو

مرغ شاهانه با سس آلبالو و برنج قالبی یک غذای خوشمزه و خاص است که می‌تواند سفره شما را زیبا و دلپذیر کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه این خبر باما همراه باشید.
کد خبر: 12390
ترفند تهیه مرغ شاهانه | تا فصل آلبالو تموم نشده این غذای متفاوت رو درست کن که عاشقش می‌شی! +ویدئو

طرز تهیه مرغ شاهانه

مرغ شاهانه با سس آلبالو و برنج قالبی یک غذای خوشمزه و خاص است که می‌تواند سفره شما را زیبا و دلپذیر کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه این خبر باما همراه باشید.

مواد لازم:

  • فیله یا سینه مرغ بدون استخوان (به صورت نواری برش‌خورده)
  • زعفران
  • پیاز: 1 عدد
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا
  • آب لیمو ترش

مواد لازم برای سس آلبالو:

  • آلبالو: با هسته‌های جدا شده
  • کره: 50 گرم
  • شکر: 2 تا 4 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)
  • نمک
  • نصف لیوان آب

مراحل تهیه:

  1. مرینیت کردن مرغ: فیله‌ها یا سینه‌های مرغ را با زعفران، پیاز خرد شده، ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا) و آب لیمو ترش مزه‌دار کنید.

  2. تهیه سس آلبالو: آلبالوهای هسته‌گرفته را در تابه بریزید. کره، شکر، نمک و نصف لیوان آب را اضافه کنید و روی شعله کم یک ساعت بپزید تا غلیظ شود. چند قاشق از آب آن را برای برنج کنار بگذارید و بقیه آلبالوها را با گوشکوب یا پشت قاشق له کنید.

  3. سرخ کردن مرغ: فیله‌ها را به شکل حلزونی بپیچید و در مخلوطی از کره و روغن داغ با شعله زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس مرغ‌ها را از تابه خارج کرده و پیازهای مرینیت را در همان تابه سرخ کنید. سس آلبالو را به تابه اضافه کنید و فیله‌ها را روی آن بچینید. با درب بسته نیم ساعت بپزید.

  4. تهیه برنج: برنج را به صورت آبکشی با ته‌دیگ دلخواه بپزید و در قالب‌های سه رنگ سرو کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2r9dz2

پربیننده ترین




اخبار داغ