ترفند درست کردن قلیه ماهی جنوبی | یک بار قلیه ماهی رو با این روش بپز، عاشقش میشی+ویدئو
قلیه ماهی، یک غذای جنوبی خوشمزه و پرطرفدار است که از ماهی، سبزیجات، و ادویه جات تهیه می شود. این غذا، طعمی تند و لذیذ دارد و معمولاً با برنج سرو می شود.
طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی
مواد لازم
- ۲۰۰ گرم سبزی قلیه ماهی (گشنیز، شنبلیله، سیر سبز)
- ۲ عدد فلفل تند
- ۲ عدد پیاز بزرگ
- نصف بسته تمرهندی
- ۳ حبه سیر
- ۱ قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
- ۱ قاشق غذاخوری آرد
- ۲ تکه ماهی (بهتر است از ماهی های جنوبی مانند شیر، حلوا سفید، یا سنگسر استفاده کنید)
- نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. پیاز ها را خرد کنید و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. ۲. فلفل های تند را ریز خرد کنید و به پیاز ها اضافه کنید. ۳. سیر را رنده کنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و تفت دهید. ۴. سبزی قلیه ماهی را خرد کنید و به همراه شنبلیله خشک به مواد اضافه کنید و تفت دهید. ۵. تمرهندی را با مقداری آب گرم خیس کنید و آب آن را صاف کنید. آب تمرهندی را به مواد اضافه کنید. ۶. آرد را در مقداری آب سرد حل کنید و به مواد اضافه کنید. ۷. ماهی ها را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. ۸. نمک، فلفل قرمز، و زردچوبه را به مقدار لازم به خورشت اضافه کنید. ۹. پس از اینکه خورشت جا افتاد، آن را سرو کنید.
در میان اخبار
نکات
- می توانید از هر نوع ماهی که دوست دارید برای تهیه قلیه ماهی استفاده کنید.
- اگر از ماهی های جنوبی استفاده می کنید، نیازی به سرخ کردن ماهی ها نیست.
- می توانید مقدار آرد را با توجه به غلظت دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
- می توانید از ادویه جات دیگری مانند دارچین، کاری، یا زنجبیل نیز در تهیه قلیه ماهی استفاده کنید.
نوش جان!