پاستا لیمو پستو | طرز تهیه پاستا لیمو پستو

ترفند تهیه پاستا لیمو پستو | هم سادس و هم خوشمزه! +ویدئو

پاستای لیمو و پستو یک غذای ایتالیایی کلاسیک است که با ترکیب طعم ترش لیمو، عطر ریحان و پنیر پارمزان، یک وعده غذایی بسیار خوشمزه و سبک را به شما هدیه می‌دهد. این پاستا به خصوص در فصل بهار و تابستان بسیار محبوب است. در ادامه، طرز تهیه این پاستای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 13149
ترفند تهیه پاستا لیمو پستو | هم سادس و هم خوشمزه! +ویدئو

پاستای لیمو و پستو: طعمی تازه و تابستانی

پاستای لیمو و پستو یک غذای ایتالیایی کلاسیک است که با ترکیب طعم ترش لیمو، عطر ریحان و پنیر پارمزان، یک وعده غذایی بسیار خوشمزه و سبک را به شما هدیه می‌دهد. این پاستا به خصوص در فصل بهار و تابستان بسیار محبوب است. در ادامه، طرز تهیه این پاستای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • 400 گرم پاستا (به دلخواه: اسپاگتی، فتوچینی، پنه و ...)
  • 1 لیمو بزرگ (زرد پوست لیمو و آب لیمو)
  • 1/5 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • 50 گرم بادام تفت داده شده
  • 1 حبه سیر بزرگ
  • روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری آب
  • 6 برگ ریحان بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آب پاستا

طرز تهیه:

  1. پخت پاستا: پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی در آب نمک جوشیده بپزید. کمی از آب پاستا را نگه دارید.
  2. تهیه پستو: در یک غذاساز یا هاون، برگ‌های ریحان، سیر، بادام، پنیر پارمزان، زست لیمو، آب لیمو، آب و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. در صورت نیاز، کمی روغن زیتون اضافه کنید.
  3. آماده‌سازی پاستا: پاستای پخته شده را آبکش کرده و به همراه کمی از آب پاستا به پستو اضافه کنید. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا پاستا به طور کامل به سس آغشته شود.
  4. سرو: پاستای آماده شده را در ظرف سرو بکشید و با پنیر پارمزان رنده شده و برگ‌های ریحان تازه تزئین کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه پستو، می‌توانید از انواع آجیل مانند گردو یا کاجو نیز استفاده کنید.
  • برای یک طعم تندتر، می‌توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
  • برای یک پاستای کرم‌تر، می‌توانید کمی خامه به پستو اضافه کنید.
  • این پاستا را می‌توانید با نان سیر یا سالاد سرو کنید.

نکات اضافی:

  • برای یک پاستای رنگارنگ‌تر، می‌توانید از گوجه گیلاسی یا زیتون سیاه برای تزئین استفاده کنید.
  • برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید این پاستا را با مرغ گریل شده یا ماهی سالمون سرو کنید.
  • اگر به گلوتن حساسیت دارید، می‌توانید از پاستای بدون گلوتن استفاده کنید.

پیشنهاد سرو:

برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه، می‌توانید این پاستا را با یک سالاد سبزیجات تازه و یک لیوان شراب سفید سرو کنید.

نکات برای یک پستوی خوشمزه:

  • تازگی مواد اولیه: از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید. ریحان تازه طعم بسیار بهتری به پستو می‌دهد.
  • تعادل طعم‌ها: مقدار نمک و فلفل را به تدریج اضافه کنید تا طعم دلخواه خود را به دست آورید.
  • بافت پستو: برای یک بافت یکدست، مواد را به مدت کافی در غذاساز یا هاون مخلوط کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36dgy4

پربیننده ترین




اخبار داغ