گراتن پاستا | طرز تهیه گراتن پاستا

ترفند تهیه گراتن پاستا | اینقدر ساده و خوشمزه‌اس که رقیب سرسخت لازانیا شده! +ویدئو

گراتن پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با ترکیبی از پاستا، پنیر و مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و سس تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و بافت نرم و تردش، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه گراتن پاستا را به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13126
ترفند تهیه گراتن پاستا | اینقدر ساده و خوشمزه‌اس که رقیب سرسخت لازانیا شده! +ویدئو

گراتن پاستا، یک غذای خوشمزه و کامل

گراتن پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با ترکیبی از پاستا، پنیر و مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و سس تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و بافت نرم و تردش، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه گراتن پاستا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • پاستا (هر نوع پاستایی که دوست دارید)
  • پنیر پیتزا
  • سویا یا گوشت چرخ کرده
  • فلفل دلمه ای
  • پیاز
  • قارچ
  • رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، اویشن، پاپریکا، زردچوبه، ادویه مخلوط
  • سس کچاب
  • روغن

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد میانی:

    • پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
    • سویا یا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
    • قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
    • رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
    • مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید مواد جا بیفتد.
  2. پخت پاستا:

    • پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی، در آب جوش و نمک پخته و آبکش کنید.
    • کمی روغن زیتون به پاستا اضافه کنید تا به هم نچسبد.
  3. مونتاژ گراتن:

    • کف ظرف پیرکس یا قابلمه مناسبی را چرب کنید.
    • یک لایه پاستا در کف ظرف بچینید.
    • روی پاستا یک لایه سس کچاب و سپس یک لایه از مواد میانی بریزید.
    • مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید.
    • این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
    • لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد.
  4. پخت گراتن:

    • ظرف حاوی گراتن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
    • به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود، گراتن را بپزید.
    • برای طلایی شدن بیشتر سطح گراتن، 5 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه سس بشامل می‌توانید به جای سس کچاب از سس بشامل استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند اسفناج، کلم بروکلی یا نخود فرنگی نیز در تهیه گراتن استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن بیشتر گراتن، می‌توانید از پنیرهای مختلف مانند پنیر موزارلا، چدار یا پارمسان استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید گراتن شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
  • برای سرو، گراتن را به همراه سالاد یا نان میل کنید.

گراتن پاستا یک غذای بسیار متنوع است و شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود، مواد مختلفی را به آن اضافه کنید. این غذا هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا مناسب است و برای مهمانی‌ها نیز گزینه بسیار خوبی می‌باشد.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27ene3

پربیننده ترین




اخبار داغ