ترفند درست کردن ترشی پیاز رستورانی | این ترشی یک ساعت بعد از درست کردن قابل مصرفه+ویدئو
در این مطلب، طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی آموزش داده شده است. این ترشی با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود و میتوان آن را بعد از چند ساعت یا دو الی سه روز میل کرد.
کد خبر: 852
در این مطلب، طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی آموزش داده شده است. این ترشی با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود و میتوان آن را بعد از چند ساعت یا دو الی سه روز میل کرد.
مواد لازم:
- دو عدد لبو متوسط برای رنگدهی
- پیاز به دلخواه
- سرکه به اندازهای که روی مواد را بگیرد
- نعنا خشک برای گرفتن سردی ترشی
- دو قاشق غذاخوری شکر برای هر 700 گرم پیاز
- دو قاشق غذاخوری نمک برای هر 700 گرم پیاز
در میان اخبار
- ترفند تهیه کوفته مرغ | یه غذای جدید که مطمئنم وسوسه میشی درستش کنی! +ویدئو
- ترفند تهیه سیر ترشی | به راحتی و کمترین زمان سیر ترشی درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه رول دارچینی | یه شیرینی خوشمزه و کیوت ولی واقعا راحت درست کن +ویدئو
- مربای شکرک زده را چند دقیقه بجوشانیم؟ | راهنمای کامل برای رفع شکرک مربا
- طرز تهیه هویج سرخ شده مجلسی | برای کنار غذاها هویج رو آبپز نکن، اینجوری سرخش کن
طرز تهیه:
- لبوها را پوست بگیرید و به صورت خلالهای نازک خرد کنید.
- پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالهای نازک خرد کنید.
- لبو و پیاز خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید.
- سرکه، شکر و نمک را به مواد اضافه کنید.
- نعنا خشک را اضافه کنید.
- مواد را به خوبی مخلوط کنید.
- ظرف ترشی را به مدت چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا ترشی آماده شود.
نکات:
- اگر سرکه را داغ روی مواد بریزید، ترشی بعد از چند ساعت آماده میشود.
- اگر سرکه داغ ریختید، در ظرف را تا خنک شدن کامل ترشی نگذارید، زیرا ترشی عرق میکند و کپک میزند.
- اگر سرکه را سرد و خنک روی مواد بریزید، ترشی بعد از دو الی سه روز آماده میشود.
- میتوانید لبو را حذف کنید، اما ترشی شما به این خوشرنگی نمیشود.
برای تهیه ترشی پیاز رستورانی، ابتدا لبو و پیاز را به صورت خلالهای نازک خرد کنید. سپس، سرکه، شکر و نمک را به مواد اضافه کنید و نعنا خشک را در آخر اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید و ظرف ترشی را به مدت چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا ترشی آماده شود.
برای اینکه ترشی شما بعد از چند ساعت آماده شود، میتوانید سرکه را داغ روی مواد بریزید.
اگر سرکه داغ را روی مواد بریزید، در ظرف را تا خنک شدن کامل ترشی نگذارید، زیرا ترشی عرق میکند و کپک میزند.
منبع ویدئو: آشپزیهای مریم
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/399mx3