ترفند درست کردن میرزا قاسمی اصیل گیلانی | میرزا قاسمی رو با روش مادربزرگهای شمالی بپز+ویدئو
میرزاقاسمی یک غذا بدون گوشت و مرغ و یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به استان گیلان برمیگردد. این غذای شمالی از ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی کبابی روی گاز یا زغال، سیر، تخم مرغ، روغن و ادویهجات تهیه میشود.
مواد لازم
- بادمجان: یک کیلوگرم
- گوجه فرنگی: 3 عدد
- سیر: 7 حبه
- روغن: 6 قاشق غذاخوری
- کره: 20 گرم (اختیاری)
- تخم مرغ: 2 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
- کباب کردن بادمجان و گوجه فرنگی
بادمجانها و گوجه فرنگیها را به صورت درسته روی یک منقل یا باربیکیو قرار دهید. بادمجانها و گوجه فرنگیها را با حرارت ملایم کباب کنید تا نرم و آبدار شوند.
- تفت دادن مواد
بادمجانها و گوجه فرنگیهای کبابی را از منقل یا باربیکیو خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس، بادمجانها را پوست بگیرید و با گوشت کوب له کنید و گوجه فرنگیها را ساتوری کنید.
در یک تابه بزرگ، روغن را داغ کنید و بادمجانها را در آن تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگیها را به بادمجانها اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.
سیر را رنده کنید یا بکوبید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
در میان اخبار
- اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغها را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغها بپزند
- ترکیب مواد
ترکیب سیر و تخم مرغ را به بادمجان و گوجه اضافه کنید و اجازه دهید با هم جا بیفتند.