کمپوت سیب | کمپوت سیب خانگی

ترفند تهیه کمپوت سیب خانگی | اگه تو خونه شما هم سیب خورده نمی‌شه این خوراکی خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

کمپوت سیب، یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم شیرین و دلچسب خود، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد. این دسر را به راحتی در منزل می‌توان تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار غذا یا به عنوان میان وعده استفاده کرد.
کد خبر: 9909
ترفند تهیه کمپوت سیب خانگی | اگه تو خونه شما هم سیب خورده نمی‌شه این خوراکی خوشمزه رو درست کن! +ویدئو

کمپوت سیب: طعمی شیرین و نوستالژیک برای فصل پاییز

کمپوت سیب، یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم شیرین و دلچسب خود، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد. این دسر را به راحتی در منزل می‌توان تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار غذا یا به عنوان میان وعده استفاده کرد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه کمپوت سیب به روشی ساده و خوشمزه را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • سیب متوسط: 5 عدد
  • شکر: 2 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • 1 عدد لیمو ترش
  • 1 عدد چوب دارچین (اختیاری)
  • 2 عدد میخک (اختیاری)

مراحل پخت:

  1. آماده سازی سیب:

    • سیب‌ها را به خوبی بشویید و پوست آنها را بگیرید.
    • هسته سیب‌ها را با استفاده از قاشق مخصوص جدا کنید.
    • سیب‌ها را به صورت دلخواه (حلقه‌ای، قاچ یا مکعبی) خرد کنید.
  2. تهیه شربت:

    • در یک قابلمه، آب و شکر را با هم مخلوط کنید.
    • قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود.
    • پس از جوش آمدن شربت، حرارت را کم کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا شربت غلیظ‌تر شود.
  3. اضافه کردن سیب:

    • سیب‌های خرد شده را به شربت اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا سیب‌ها به طور کامل با شربت آغشته شوند.
    • آب لیمو ترش را به همراه چوب دارچین و میخک (در صورت تمایل) به مخلوط سیب و شربت اضافه کنید.
  4. پخت کمپوت:

    • حرارت را کم کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه، کمپوت را بپزید تا سیب‌ها نرم و شربت غلیظ‌تر شود.
    • در طول پخت، کمپوت را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.
  5. خنک کردن و سرو:

    • پس از پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمپوت به طور کامل خنک شود.
    • کمپوت سیب را در ظرف مورد نظر خود بریزید و از آن به عنوان دسر یا میان وعده لذت ببرید.

نکات مهم:

  • برای اینکه کمپوت شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از سیب‌های تازه و با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از انواع طعم دهنده‌های دلخواه خود مانند وانیل، هل یا زعفران در تهیه کمپوت استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید کمپوت شما رنگ روشن‌تری داشته باشد، می‌توانید از پوست لیمو به جای آب لیمو ترش استفاده کنید.
  • کمپوت سیب را می‌توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید کمپوت سیب خوشمزه و با طعمی اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعم پاییز استفاده کنید.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3g5qn4

پربیننده ترین




اخبار داغ