پختن برنج | پختن برنج بدون جوشاندن

ترفند پختن برنج بدون جوشاندن | همه‌ی عمر برنج را با روش اشتباهی پخته‌اید!

کسانی که به دنبال روش درست پختن برنج هستند می‌توانند با خواندن این مطلب یاد بگیرند که چطور برنج درست کنند و بدون سوزاندن یا سرریز شدن آب برنج بپزند.
کد خبر: 5038
ترفند پختن برنج بدون جوشاندن | همه‌ی عمر برنج را با روش اشتباهی پخته‌اید!

کسانی که به دنبال روش درست پختن برنج هستند می‌توانند با خواندن این مطلب یاد بگیرند که چطور برنج درست کنند و بدون سوزاندن یا سرریز شدن آب برنج بپزند.

پخت برنج به روشی جدید و متفاوت: طعمی دلچسب و آسان

پخت برنج، یکی از مهارت‌های ضروری در آشپزی است. روش‌های مختلفی برای پخت برنج وجود دارد، اما در این روش، به روشی جدید و متفاوت به پخت برنج می‌پردازیم که طعمی دلچسب و آسان را به شما هدیه می‌دهد.

مواد لازم:

  • کره: 100 گرم
  • برنج: 500 گرم
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • آب گرم: 750 گرم

طرز تهیه:

  1. کره را در یک ظرف مناسب ذوب کنید.
  2. برنج را از قبل بشویید و کاملاً خشک کنید.
  3. برنج را به مدت 2 تا 4 دقیقه تفت دهید تا گرم شود و کاملاً با روغن مخلوط شود.
  4. نمک را اضافه کنید، مخلوط کنید و آب جوش را بریزید.
  5. حرارت را به حداقل برسانید و برنج را با درب بسته به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.
  6. در طول پخت، درپوش را بلند نکنید!
  7. پس از گذشت حدوداً این مدت، آماده بودن برنج را بررسی کنید و هم بزنید.

نکات:

  • برای طعم و مزه بهتر، می‌توانید از زعفران دم کرده نیز در این روش استفاده کنید.
  • میزان آب را می‌توانید با توجه به نوع برنج و سلیقه خودتان تنظیم کنید.
  • اگر دوست دارید برنج شما ته دیگ داشته باشد، قبل از اضافه کردن برنج، کمی روغن در قابلمه بریزید و نان لواش را در کف قابلمه قرار دهید.

با پخت برنج به این روش جدید و متفاوت، می‌توانید طعمی دلچسب و آسان را تجربه کنید و از پخت برنج لذت ببرید.

 

طرز پخت برنج باسماتی

برنج باسماتی اغلب در غذاهای هندی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع برنج معطر و دانه‌بلند است و در کنار غذاهای هندی طعمی عالی دارد. در اینجا به چند نکته درباره پخت این برنج می‌پردازیم.

1-از نسبت مناسب استفاده کنید: نسبت درست برنج به آب برای برنج باسماتی یک به یک و نیم است. پس اگر برای 2 نفر غذا می‌پزید از یک فنجان (200 گرم) برنج و یک و نیم فنجان (375 میلی‌لیتر) آب استفاده کنید. 

2- از روش کته استفاده کنید: وقتی آب و برنج را در قابلمه می‌ریزید، آن‌ها را روی شعله کم بگذارید تا مایع جذب شود.

3- در قابلمه را بگذارید: در باعث می‌شود درون قابلمه بخار کند و دانه‌ها به صورت یکنواخت پخته ‌شوند.

4- برنج را به مدت 12 تا 15 دقیقه بجوشانید: اگر برنج کم باشد 12 دقیقه‌ای پخته می‌شود، اما اگر مهمان دارید ممکن است 15 دقیقه طول بکشد تا برنج خام نماند.

5- در قابلمه را برندارید: وسوسه نشوید و مدام در قابلمه را برندارید که ببینید برنج پخته یا خیر. بخار باید درون قابلمه محبوس شود تا برنج بپزد.

6- اجازه دهید برنج 10 دقیقه بماند: قابلمه را از روی حرارت بردارید و همان طور که در قابلمه رویش است بگذارید 10 دقیقه بماند.

طرز پخت برنج قهوه‌ای

برنج قهوه‌ای معمولاً سفت‌تر از برنج سفید است. این نوع برنج جزو غلات کامل است چون حاوی سبوس و جوانه غلات است و همین باعث می‌شود که دانه‌های آن سفت‌تر باشد و باید بیشتر آن‌ها را جوید. برای پختن برنج قهوه‌ای به نکات زیر توجه کنید:

از نسبت مناسب استفاده کنید: برای هر یک فنجان (200 گرم) برنج قهوه‌ای از 8 فنجان (2 لیتر) آب استفاده کنید. برنج قهوه‌ای نسبت به سایر برنج‌ها به آب بیشتری نیاز دارد تا نرم شود.

برنج را آبکش کنید: می‌تواند برنج را کته کنید اما بهتر است آن را بجوشانید و بعد آبکش کنید. به این صورت برنج بهتری خواهید داشت.

در قابلمه را بگذارید: دمای قابلمه را ثابت نگه دارید و در آن را برندارید.

برنج قهوه‌ای را به مدت 30 دقیقه بجوشانید: در طول جوشیدن برنج را نگاه کنید. اگر نپخته بود و به آب بیشتری نیاز داشت دوباره آب اضافه کنید تا خوب بپزد.

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3nadv2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


10 ماه پیش

اول اینکه برنج هندی هیچ وقت نخرید ساختگی است . دوم اینکه روغن زیاد مفید نیست . سوم اینکه کته یا آبکش از همه بهتر است . یک نوع دیگر برنج خیس کرده را در خورش می ریزند می پزد خوب است . از من بپرس

من10 ماه پیش

هرگز موقع پختن برنج اون رو هم نزنین هرگزز

10 ماه پیش

چه کشف مهمی

10 ماه پیش

انتاانتو

محدثه10 ماه پیش

سلام‌ . برنج آرسینیک داره وباید خوب شسته وجوشیده بشه و آبش دور ریخته بشه وگرنه خطر داره برای سلامتی. لطفا تحقیق علمی بیشتری در این زمینه داشته باشید و این مطلب که پخت برنج بدون جوشیدن هست را تصحیح کنید. باتشکر

حسن کلید ساز10 ماه پیش

علی برکت الله

س ب10 ماه پیش

عالی و کابردی بود