ترفند درست کردن حلوای موز | این حلوای سه سوته، یکی از خوشمزهترین حلواهاییه که خوردی+ویدئو
حلوای موز یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به دلیل وجود موز در آن، طعم و عطر بی نظیری دارد. این حلوا معمولاً در مناسبت های مختلف مانند ماه رمضان و عید نوروز تهیه می شود.
حلوای موز یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به دلیل وجود موز در آن، طعم و عطر بی نظیری دارد. این حلوا معمولاً در مناسبت های مختلف مانند ماه رمضان و عید نوروز تهیه می شود.
طرز تهیه حلوای موز:
مواد لازم:
- شیر: 1 و نیم لیوان
- شکر: نصف لیوان
- زعفران: 3 قاشق غذاخوری
- کره: 3 قاشق غذاخوری پر
- روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
- آرد سمولینا یا همون ایرمیک: نصف لیوان
- هل و دارچین و زعفران به مقدار دلخواه
- مغزیات مثل کنجد، بادام، فندق، گردو: یک سوم لیوان
- موز درشت: 2 عدد
طرز تهیه:
در میان اخبار
- شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
- شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شود.
- زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
- کره و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شوند.
- آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شود.
- مرتب هم بزنید تا خمیر گوله نشود.
- هل و دارچین و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
- مواد را به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.
- موز ها را پوست بگیرید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
- مغزیات را اضافه کنید و هم بزنید.
- حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه حلوای شما سفت تر شود، می توانید مقدار آرد سمولینا را افزایش دهید.
- برای اینکه حلوای شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می توانید از مقدار بیشتری زعفران استفاده کنید.
- می توانید به جای موز از انواع میوه های دیگر مانند سیب، انبه، هلو و غیره استفاده کنید.
حلوای موز را می توانید به عنوان دسر یا میان وعده سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3nalk2