ترفند درست کردن ترشی نازخاتون شمالی | یکی از خوشمزهترین ترشیها که درست کردنش هم خیلی راحته+ویدئو
گ نازخاتون یکی از ترشیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به دلیل طعم ترش و تند خود، طرفداران زیادی دارد. این ترشی از بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل تند، سیر، سبزیجات معطر و آبغوره یا سرکه تهیه میشود.
مواد لازم
- ۴ عدد بادمجان متوسط
- ۲ عدد گوجه فرنگی
- ۲ عدد فلفل تند
- ۵ حبه سیر درشت
- یک مشت سبزیجات معطر (ریحون، نعنا و ترخون یا مرزه)
- ۱ لیوان آبغوره
- نصف لیوان سرکه
- نمک، فلفل سیاه و گلپر به اندازه کافی
طرز تهیه
۱. بادمجانها، گوجه فرنگیها و فلفلهای تند را روی منقل یا شعله گاز کبابی کنید. ۲. پس از کبابی شدن، روی مواد را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند تا پوست آنها به راحتی کنده شود. ۳. پوست بادمجانها، گوجه فرنگیها و فلفلهای تند را بگیرید. ۴. همه مواد را به صورت ساطوری خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. ۵. نمک، فلفل سیاه و گلپر را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. ۶. آبغوره و سرکه را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. ۷. ترشی نازخاتون شما آماده است. میتوانید آن را بلافاصله سرو کنید، اما اگر چند روز در یخچال بماند، طعم بهتری پیدا میکند.
در میان اخبار
نکات
- برای اینکه ترشی نازخاتون شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از بادمجانهای قلمی استفاده کنید.
- اگر میخواهید ترشی شما تندتر باشد، میتوانید مقدار فلفل تند را بیشتر کنید.
- میتوانید از هر نوع سبزیجات معطری که دوست دارید در تهیه ترشی نازخاتون استفاده کنید.
- میتوانید به جای آبغوره از آب انار ترش نیز استفاده کنید.
ماندگاری ترشی نازخاتون
ترشی نازخاتون در یخچال تا یک ماه ماندگاری دارد. البته اگر مقدار کمی سرکه به آن اضافه کنید، ماندگاری آن بیشتر خواهد شد.