شربت سکنجبین | شربت سکنجبین با تخم شربتی

ترفند معلق کردن تخم شربتی | تو این هوا طرز تهیه شربت سکنجبین با تخم شربتی رو از دست نده! +ویدئو

شربت سکنجبین با تخم شربتی، نوشیدنی سنتی و پرطرفداری است که در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا می‌کند. این شربت به دلیل طعم ترش و شیرین و خواص خنک‌کنندگی، برای رفع عطش و گرمازدگی بسیار مناسب است
کد خبر: 8017
ترفند معلق کردن تخم شربتی | تو این هوا طرز تهیه شربت سکنجبین با تخم شربتی رو از دست نده! +ویدئو

شربت سکنجبین با تخم شربتی: خنکای دلچسب تابستان

شربت سکنجبین با تخم شربتی، نوشیدنی سنتی و پرطرفداری است که در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا می‌کند. این شربت به دلیل طعم ترش و شیرین و خواص خنک‌کنندگی، برای رفع عطش و گرمازدگی بسیار مناسب است. 

مواد لازم:

برای شربت سکنجبین:

2 پیمانه آب

1 پیمانه خرما

1/2 پیمانه سرکه انگور

1/4 پیمانه عسل (دلخواه)

زعفران ساییده (به مقدار دلخواه)

برای تخم شربتی:

2 قاشق غذاخوری تخم شربتی

1/2 پیمانه آب

طرز تهیه:

تهیه شربت سکنجبین:

خرماها را هسته گرفته و به همراه آب در قابلمه‌ای بریزید.

روی حرارت ملایم قرار دهید تا خرماها پخته و نرم شوند.

سپس خرماها را له کرده و از صافی عبور دهید تا شربت خالص به دست آید.

سرکه، عسل و زعفران را به شربت خرما اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.

شربت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.

سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

آماده سازی تخم شربتی:

تخم شربتی را در کاسه‌ای ریخته و به آن آب اضافه کنید.

حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا تخم شربتی خیس بخورد و حالت ژله‌ای پیدا کند.

سرو شربت:

در لیوان مقداری از شربت سکنجبین بریزید.

تخم شربتی خیس‌شده را به شربت اضافه کنید.

می‌توانید از یخ نیز برای خنک‌تر شدن شربت استفاده کنید.

نکات:

می توانید به جای خرما از کشمش نیز برای تهیه شربت سکنجبین استفاده کنید.

میزان ترشی و شیرینی شربت را می توانید به دلخواه خود تنظیم کنید.

از گلاب و عرقیات مانند عرق بیدمشک و بهار نارنج نیز می توانید برای طعم دهی بیشتر به شربت استفاده کنید.

شربت سکنجبین را می توانید در یخچال نگهداری کنید و تا چند روز به طور تازه از آن استفاده کنید.

خواص شربت سکنجبین با تخم شربتی:

خنک کننده و رفع عطش

تقویت سیستم ایمنی بدن

تصفیه خون

ضد نفخ

ملین

کاهش فشار خون

کاهش کلسترول

شربت سکنجبین با تخم شربتی، نوشیدنی سالم و خوشمزه ای است که می تواند در روزهای گرم تابستان طراوت و شادابی را به شما هدیه دهد. 

امیدوارم از این دستور تهیه لذت ببرید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3qn5a3

پربیننده ترین




اخبار داغ