ترفند معلق کردن تخم شربتی | تو این هوا طرز تهیه شربت سکنجبین با تخم شربتی رو از دست نده! +ویدئو
شربت سکنجبین با تخم شربتی: خنکای دلچسب تابستان
شربت سکنجبین با تخم شربتی، نوشیدنی سنتی و پرطرفداری است که در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا میکند. این شربت به دلیل طعم ترش و شیرین و خواص خنککنندگی، برای رفع عطش و گرمازدگی بسیار مناسب است.
مواد لازم:
برای شربت سکنجبین:
2 پیمانه آب
1 پیمانه خرما
1/2 پیمانه سرکه انگور
1/4 پیمانه عسل (دلخواه)
زعفران ساییده (به مقدار دلخواه)
برای تخم شربتی:
2 قاشق غذاخوری تخم شربتی
1/2 پیمانه آب
طرز تهیه:
تهیه شربت سکنجبین:
خرماها را هسته گرفته و به همراه آب در قابلمهای بریزید.
روی حرارت ملایم قرار دهید تا خرماها پخته و نرم شوند.
سپس خرماها را له کرده و از صافی عبور دهید تا شربت خالص به دست آید.
سرکه، عسل و زعفران را به شربت خرما اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
شربت را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.
سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
آماده سازی تخم شربتی:
تخم شربتی را در کاسهای ریخته و به آن آب اضافه کنید.
در میان اخبار
حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا تخم شربتی خیس بخورد و حالت ژلهای پیدا کند.
سرو شربت:
در لیوان مقداری از شربت سکنجبین بریزید.
تخم شربتی خیسشده را به شربت اضافه کنید.
میتوانید از یخ نیز برای خنکتر شدن شربت استفاده کنید.
نکات:
می توانید به جای خرما از کشمش نیز برای تهیه شربت سکنجبین استفاده کنید.
میزان ترشی و شیرینی شربت را می توانید به دلخواه خود تنظیم کنید.
از گلاب و عرقیات مانند عرق بیدمشک و بهار نارنج نیز می توانید برای طعم دهی بیشتر به شربت استفاده کنید.
شربت سکنجبین را می توانید در یخچال نگهداری کنید و تا چند روز به طور تازه از آن استفاده کنید.
خواص شربت سکنجبین با تخم شربتی:
خنک کننده و رفع عطش
تقویت سیستم ایمنی بدن
تصفیه خون
ضد نفخ
ملین
کاهش فشار خون
کاهش کلسترول
شربت سکنجبین با تخم شربتی، نوشیدنی سالم و خوشمزه ای است که می تواند در روزهای گرم تابستان طراوت و شادابی را به شما هدیه دهد.
امیدوارم از این دستور تهیه لذت ببرید!