جوجه چینی | طرز تهیه جوجه چینی

ترفند تهیه جوجه چینی | با این روش جوجه چینی‌هات از بیرونی‌ها هم ترد تر می‌شه! +ویدئو

جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و بافت تردش، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است. در این دستور پخت، ما به شما یک جوجه چینی خوشمزه و ترد را آموزش می‌دهیم که با سسی مخصوص سرو می‌شود.
کد خبر: 13244
ترفند تهیه جوجه چینی | با این روش جوجه چینی‌هات از بیرونی‌ها هم ترد تر می‌شه! +ویدئو

جوجه چینی ترد و خوشمزه: یک غذای محبوب و پرطرفدار

جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و بافت تردش، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است. در این دستور پخت، ما به شما یک جوجه چینی خوشمزه و ترد را آموزش می‌دهیم که با سسی مخصوص سرو می‌شود.

مواد لازم:

برای خمیر:

  • 1 لیوان آرد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • پاپریکا به مقدار دلخواه
  • پودر سیر به مقدار دلخواه
  • آویشن به مقدار دلخواه
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • نصف لیوان دلستر کلاسیک

برای سس:

  • 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • نصف پیاز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • کمی آبلیمو

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مرغ:

    • فیله های مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید.
    • مرغ ها را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن مزه دار کنید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. تهیه خمیر:

    • در یک کاسه، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید.
    • آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت، دلستر و ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و بدون گلوله به دست آید.
    • غلظت خمیر باید مانند ماست چکیده باشد. اگر خمیر خیلی سفت بود، کمی دلستر اضافه کنید.
  3. سرخ کردن مرغ:

    • یک تابه گود را روی حرارت قرار دهید و روغن سرخ کردنی را به اندازه کافی در آن بریزید.
    • تکه های مرغ را به ترتیب در خمیر بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پف کرده شوند.
    • مرغ های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  4. تهیه سس:

    • در یک کاسه کوچک، سس مایونز، جعفری خرد شده، پیاز خرد شده، خیارشور خرد شده، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
  5. سرو:

    • جوجه های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و سس را در کنار آن قرار دهید.
    • جوجه چینی را به همراه برنج، سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه جوجه چینی تردتر شود، می‌توانید از آب یخ به جای دلستر استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع دیگر مرغ مانند ران یا سینه مرغ استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید به خمیر کمی پودر سیر یا پودر پیاز اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید جوجه چینی شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wbev3

پربیننده ترین




اخبار داغ