ترفند تهیه جوجه چینی | با این روش جوجه چینیهات از بیرونیها هم ترد تر میشه! +ویدئو
جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و بافت تردش، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است. در این دستور پخت، ما به شما یک جوجه چینی خوشمزه و ترد را آموزش میدهیم که با سسی مخصوص سرو میشود.
کد خبر: 13244
جوجه چینی ترد و خوشمزه: یک غذای محبوب و پرطرفدار
جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و بافت تردش، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است. در این دستور پخت، ما به شما یک جوجه چینی خوشمزه و ترد را آموزش میدهیم که با سسی مخصوص سرو میشود.
مواد لازم:
برای خمیر:
- 1 لیوان آرد
- 2 عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- پاپریکا به مقدار دلخواه
- پودر سیر به مقدار دلخواه
- آویشن به مقدار دلخواه
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- نصف لیوان دلستر کلاسیک
برای سس:
- 1 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- نصف پیاز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- کمی آبلیمو
طرز تهیه:
-
آماده سازی مرغ:
در میان اخبار
- فیله های مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید.
- مرغ ها را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن مزه دار کنید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
-
تهیه خمیر:
- در یک کاسه، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید.
- آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت، دلستر و ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و بدون گلوله به دست آید.
- غلظت خمیر باید مانند ماست چکیده باشد. اگر خمیر خیلی سفت بود، کمی دلستر اضافه کنید.
-
سرخ کردن مرغ:
- یک تابه گود را روی حرارت قرار دهید و روغن سرخ کردنی را به اندازه کافی در آن بریزید.
- تکه های مرغ را به ترتیب در خمیر بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پف کرده شوند.
- مرغ های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
-
تهیه سس:
- در یک کاسه کوچک، سس مایونز، جعفری خرد شده، پیاز خرد شده، خیارشور خرد شده، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
-
سرو:
- جوجه های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و سس را در کنار آن قرار دهید.
- جوجه چینی را به همراه برنج، سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سرو کنید.
نکات مهم:
- برای اینکه جوجه چینی تردتر شود، میتوانید از آب یخ به جای دلستر استفاده کنید.
- میتوانید از انواع دیگر مرغ مانند ران یا سینه مرغ استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید به خمیر کمی پودر سیر یا پودر پیاز اضافه کنید.
- اگر دوست دارید جوجه چینی شما تندتر باشد، میتوانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wbev3