تهیه ترشی پیاز | تهیه ترشی پیاز پرتقالی

ترفند تهیه ترشی پیاز پرتقالی | این مدل ترشی رو هیچ جا نمی‌تونی پیدا کنی! +ویدئو

ترشی پیاز پرتقالی یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین ترشی‌هاست که می‌توانید آن را در مدت کوتاهی تهیه کنید. این ترشی با ترکیب طعم‌های پرتقال، لیمو و سرکه سفید، طعمی بی‌نظیر به غذاهای شما می‌بخشد
کد خبر: 12392
ترفند تهیه ترشی پیاز پرتقالی | این مدل ترشی رو هیچ جا نمی‌تونی پیدا کنی! +ویدئو

طرز تهیه ترشی پیاز پرتقالی

ترشی پیاز پرتقالی یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین ترشی‌هاست که می‌توانید آن را در مدت کوتاهی تهیه کنید. این ترشی با ترکیب طعم‌های پرتقال، لیمو و سرکه سفید، طعمی بی‌نظیر به غذاهای شما می‌بخشد.

مواد لازم:

  • پیاز ریز قرمز 
  • پرتقال 
  • لیمو ترش 
  • نمک و فلفل رنگی 
  • سرکه سفید 

نسبت‌ها و نکات مهم:

  1. نسبت پرتقال به لیمو ترش: نسبت پرتقال به لیمو ترش باید ۳ به ۱ باشد. یعنی به ازای هر ۳ پرتقال، ۱ لیمو ترش استفاده کنید.

  2. استفاده از فلفل‌های رنگی: استفاده از فلفل‌های نساییده رنگی، طعمی خاص و بی‌نظیر به ترشی می‌بخشد.

  3. نسبت مایعات: دو سوم از شیشه را آب لیمو ترش و پرتقال پر کنید و مابقی را سرکه سفید بریزید.

طرز تهیه:

  1. آماده‌سازی پیاز و پرتقال: پیازهای ریز قرمز را پوست بگیرید و بشویید. پرتقال‌ها و لیموها را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید.

  2. ترکیب مواد: در یک شیشه تمیز، پیازها را به همراه حلقه‌های پرتقال و لیمو بچینید. سپس نمک و فلفل‌های رنگی را اضافه کنید.

  3. اضافه کردن مایعات: دو سوم شیشه را با آب پرتقال و لیمو پر کنید و بقیه را سرکه سفید بریزید.

  4. مزه‌دهی و آماده‌سازی نهایی: درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

استفاده:

این ترشی خوشمزه می‌تواند همراه با انواع غذاهای کبابی، دمی و ماکارونی سرو شود و طعمی بی‌نظیر به سفره شما بیافزاید.

با رعایت این دستور و نکات، می‌توانید ترشی پیاز پرتقالی را به راحتی در خانه تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wg5x2

پربیننده ترین




اخبار داغ