با برنج بستنی درست کن! | ترفند درست کردن بستنی برنجی، خاص و متفاوت+ویدئو
بستنی برنجی، یکی از دسرهای محبوب در کشورهای شرق آسیاست که با ذائقه ایرانیها نیز سازگاری دارد. این دسر خوشمزه و خاص، ترکیبی از برنج، شیر و خامه است که به راحتی در خانه تهیه میشود.
کد خبر: 11351
بستنی برنجی، یکی از دسرهای محبوب در کشورهای شرق آسیاست که با ذائقه ایرانیها نیز سازگاری دارد. این دسر خوشمزه و خاص، ترکیبی از برنج، شیر و خامه است که به راحتی در خانه تهیه میشود.
مواد لازم:
- برنج کتهای و نرم: ۸۰ گرم
- شکر: ۵۰ گرم (یکچهارم پیمانه)
- شیر: ۱۲۰ میلیلیتر (نصف پیمانه)
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم (یک پاکت)
- شیر عسلی یا عسل: به میزان دلخواه
- وانیل، زعفران، گلاب یا دارچین: به عنوان اسانس دلخواه
طرز تهیه:
-
آسیاب کردن برنج:
- برنج کتهای، شکر و شیر را با هم در مخلوطکن بریزید و آسیاب کنید تا کاملاً یکدست شود.
-
هم زدن خامه:
- خامه صبحانه را با شیرینکننده دلخواه (شیر عسلی یا عسل) با همزن بزنید تا پف کند و حجم آن بیشتر شود.
-
مخلوط کردن مواد:
- مخلوط برنجی را به خامه اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
-
چشیدن مزه:
- مایع بستنی را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر یا اسانسها را تنظیم کنید.
-
فریز کردن:
در میان اخبار
- مایع بستنی را در ظرف مناسب بریزید و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.
این بستنی برنجی با طعم و عطر دلپذیر خود، میتواند انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن در روزهای گرم تابستان باشد. نوش جان!
can mak
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48kdw4