کوفته تبریزی | درست کردن کوفته تبریزی

ترفند درست کردن کوفته تبریزی | راز وا نرفتن کوفته به روش تبریزی‌های اصیل+ویدئو

کوفته تبریزی، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در سراسر کشور طرفداران زیادی دارد. این غذا از گوشت چرخکرده، برنج، لپه، سبزی خشک، و مواد میانی مانند پیاز داغ، آلو، گردو، و زرشک تهیه می شود.
کد خبر: 4627
ترفند درست کردن کوفته تبریزی | راز وا نرفتن کوفته به روش تبریزی‌های اصیل+ویدئو

کوفته تبریزی، یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در سراسر کشور طرفداران زیادی دارد. این غذا با گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزی خشک، و مواد میانی مانند پیاز داغ، آلو، گردو، و زرشک تهیه می شود.

مواد لازم

  • ۱ استکان لپه
  • ۱ استکان برنج
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • سبزی خشک مخصوص کوفته
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه

مواد سس

  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه
  • رب گوجه فرنگی
  • آب
  • پیاز سرخ شده

طرز تهیه

۱. لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. لپه و برنج را با آب بپزید تا نرم شوند.

۳. گوشت چرخکرده، تخم مرغ، سبزی خشک، نمک، زردچوبه، و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

۴. مواد میانی را به مواد کوفته اضافه کنید.

۵. مواد کوفته را به شکل گلوله های کوچک درآورید.

۶. مواد سس را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

۷. کوفته ها را به سس اضافه کنید.

۸. ۱ ساعت اول در قابلمه را نبندید.

۹. پس از ۱ ساعت، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید کوفته ها جا بیفتند.

نکات

  • برای جلوگیری از وا رفتن کوفته، از سبزی خشک استفاده کنید.

  • برای منسجم شدن کوفته، مواد را با غذاساز یا گوشت کوب نیم کوب کنید.

  • برای اینکه کوفته ها فرم خود را حفظ کنند، قبل از قرار دادن در سس، آنها را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.

  • در یک ساعت اول پخت کوفته، در قابلمه را باز بگذارید تا آب سس تبخیر شود و کوفته ها آب نگیرند.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48rek2

پربیننده ترین




اخبار داغ