سوپ کدو | طرز تهیه سوپ کدو

ترفند تهیه سوپ کدو | دیگه موقع سرماخوردگی خودت رو به قرص و شربت نبند این سوپ درمان درداته +ویدئو

سوپ کرم کدو، با ترکیب طعم دلچسب و ملایم کدو و بافت لطیف و خامه‌ای، یک غذای گرم و مغذی است که می‌تواند در روزهای سرد زمستان، روح شما را گرم کند. این سوپ به سادگی در منزل قابل تهیه بوده و نیاز به مواد اولیه و تجهیزات خاصی ندارد
کد خبر: 11978
ترفند تهیه سوپ کدو | دیگه موقع سرماخوردگی خودت رو به قرص و شربت نبند این سوپ درمان درداته +ویدئو

سوپ کرم کدو: روش پخت بدون تفت دادن

سوپ کرم کدو، با ترکیب طعم دلچسب و ملایم کدو و بافت لطیف و خامه‌ای، یک غذای گرم و مغذی است که می‌تواند در روزهای سرد زمستان، روح شما را گرم کند. این سوپ به سادگی در منزل قابل تهیه بوده و نیاز به مواد اولیه و تجهیزات خاصی ندارد

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز، خرد شده
  • 2 حبه سیر، رنده شده
  • 500 گرم کدو سبز، پوست کنده و خرد شده
  • 1 لیتر آب مرغ یا سبزیجات
  • 250 میلی لیتر شیر
  • 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت:

  1. آماده سازی مواد: پیاز و سیر را خرد کنید. کدو سبز را پوست کنده و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.

  2. پخت سوپ: در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

  3. اضافه کردن کدو و آب: کدو سبز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس آب مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و به جوش بیاورید.

  4. پختن سوپ: حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که کدو کاملاً نرم شود، بپزید.

  5. پوره کردن سوپ: سوپ را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس با استفاده از یک مخلوط کن دستی یا برقی، سوپ را تا زمانی که صاف و یکدست شود، پوره کنید.

  6. اضافه کردن شیر و ادویه جات: شیر، جوز هندی آسیاب شده، نمک و فلفل سیاه را به سوپ پوره شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

  7. گرم کردن و سرو: سوپ را مجدداً روی حرارت ملایم گرم کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید تا طعم‌ها به هم آمیخته شوند. سپس سوپ کرم کدو را گرم سرو کنید و از طعم دلچسب و بافت لطیف آن لذت ببرید.

نکات و تنوع‌ها:

  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید کدو را قبل از پختن به قطعات بزرگ‌تر خرد کنید و به همراه پیاز و سیر در فر به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

  • می‌توانید به سوپ کرم کدو کمی خامه ترش یا ماست یونانی برای طعم و بافت خامه‌ای‌تر اضافه کنید.

  • می‌توانید سوپ را با نان تست، کروتن یا نان برشته سرو کنید.

  • می‌توانید به سوپ کمی پودر دارچین، زنجبیل یا هل برای طعم و عطر بیشتر اضافه کنید.

سوپ کرم کدو یک غذای گرم و مغذی است که به سادگی در منزل قابل تهیه بوده و می‌تواند در هر مناسبتی سرو شود. با کمی خلاقیت و تنوع، می‌توانید این سوپ را به سلیقه خودتان شخصی سازی کنید و از آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4broe2

پربیننده ترین




اخبار داغ