ترفند تهیه کیک بستنی | تو این هوای گرم تابستان بهترین دسره! +ویدئو
کیک بستنی یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل ترکیب دو طعم و بافت بینظیر، میتواند به عنوان یک خوراکی دلچسب در روزهای گرم تابستان و یا مهمانیها و دورهمیها سرو شود. این دسر به سادگی در منزل قابل تهیه است و شما میتوانید با توجه به سلیقه خودتان از انواع مختلف کیک، بستنی، میوه و مغزجات در آن استفاده کنید.
کد خبر: 11855
کیک بستنی: دسری خنک و خوشمزه برای روزهای گرم تابستان
کیک بستنی یکی از دسرهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل ترکیب دو طعم و بافت بینظیر، میتواند به عنوان یک خوراکی دلچسب در روزهای گرم تابستان و یا مهمانیها و دورهمیها سرو شود. این دسر به سادگی در منزل قابل تهیه است و شما میتوانید با توجه به سلیقه خودتان از انواع مختلف کیک، بستنی، میوه و مغزجات در آن استفاده کنید.
در این مقاله، به شما طرز تهیه کیک بستنی با استفاده از شکلات تخته ای یا سکه ای را آموزش میدهیم. همچنین میتوانید از دستور پخت کیک مورد علاقه خودتان برای تهیه این دسر استفاده کنید.
مواد لازم (برای قالب 25 سانتیمتری):
- شکلات تخته ای یا سکه ای: 300 گرم
- کیک با طعم دلخواه: به مقدار لازم
- بستنی با طعم دلخواه: 2 لیتر
- شکلات چیپسی: به دلخواه
- انواع مغزجات خرد شده: به دلخواه (گردو، خلال بادام، پسته و ...)
- میوه ریز شده یا پوره میوه: به دلخواه (توت فرنگی، گیلاس، هلو، موز و ...)
طرز تهیه:
-
آماده سازی کیک:
- از یک کیک اسفنجی یا کیک با طعم دلخواه خودتان استفاده کنید.
- کیک را به صورت دلخواه برش دهید و یا به تکههای کوچک خرد کنید.
-
آماده سازی شکلات:
- شکلات تخته ای یا سکه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
- برای ذوب کردن شکلات به روش بن ماری، یک کاسه فلزی را روی یک قابلمه آب جوش قرار دهید و مراقب باشید که کف کاسه با آب جوش تماس نداشته باشد.
- شکلات را داخل کاسه بریزید و به تدریج هم بزنید تا ذوب شود.
-
مونتاژ کیک بستنی:
در میان اخبار
- قالب مورد نظر خودتان را با سلفون بپوشانید.
- نیمی از کیک خرد شده را کف قالب بریزید.
- روی کیک، مقداری از شکلات ذوب شده بریزید.
- بستنی را که کمی نرم شده است، روی لایه شکلات بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
- روی بستنی، مقداری از شکلات چیپسی، مغزجات خرد شده و یا میوه ریز شده بریزید.
- مراحل را برای لایه دوم نیز تکرار کنید.
- در نهایت، باقیمانده کیک خرد شده را روی لایه دوم بریزید و روی آن را با شکلات ذوب شده بپوشانید.
-
انجماد:
- قالب کیک بستنی را به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
-
سرو:
- بعد از سفت شدن کامل کیک بستنی، آن را از قالب خارج کنید و به دلخواه برش دهید.
- کیک بستنی را میتوانید با سس شکلات، سس میوه و یا ترافلهای رنگی تزیین کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع مختلف کیک مانند کیک شکلاتی، کیک وانیلی و یا کیک هویج برای تهیه این دسر استفاده کنید.
- برای طعم دار کردن کیک بستنی، میتوانید از پودر کاکائو، قهوه، وانیل و یا عصارههای طعم دهنده دلخواه خودتان استفاده کنید.
- میتوانید از میوههای مختلف مانند توت فرنگی، گیلاس، هلو، موز و یا آناناس برای تهیه این دسر استفاده کنید.
- برای تزیین کیک بستنی، میتوانید از خامه فرم داده شده، ترافلهای رنگی، برشهای میوه و یا سسهای مختلف استفاده کنید.
نوش جان!
امیدواریم با این دستور پخت ساده، بتوانید کیک بستنی را به راحتی در منزل خودتان تهیه کنید و از طعم بینظیر و خنک این دسر خوشمزه لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d5lp2