ترفند تهیه کباب کوبیده خانگی | دیگه از بیرون کباب کوبیده نخرید، اینطوری درست کنید که خیلی خوشمزه و بهداشتی تره! +ویدئو
کباب کوبیده یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بینظیر آن، همه را شیفته خود میکند. با این دستورالعمل ساده، میتوانید کباب کوبیدهای لذیذ و آبدار را در خانه تهیه کنید.
کد خبر: 12679
کباب کوبیده خانگی با طعم متفاوت
کباب کوبیده یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بینظیر آن، همه را شیفته خود میکند. با این دستورالعمل ساده، میتوانید کباب کوبیدهای لذیذ و آبدار را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله برای بهترین نتیجه)
- پیاز (رنده شده)
- سیر (رنده شده)
- فلفل سبز و قرمز (خرد شده)
- گوجه فرنگی (خرد شده)
- آرد
- نمک
- فلفل سیاه
- سماق (اختیاری)
- کره (برای چرب کردن سینی فر)
طرز تهیه کباب کوبیده:
- آمادهسازی مواد: گوشت چرخکرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیاز، سیر، فلفل سبز و قرمز، گوجه فرنگی، آرد، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را با دست به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند. اگر دوست دارید میتوانید مقداری سماق نیز اضافه کنید.
- شکل دادن به کبابها: یک تکه سلفون بردارید و دور یک چوب یا دسته جارو بپیچید. مقداری از گوشت را برداشته و دور چوب بپیچید و به آن شکل دلخواه بدهید. سپس سلفون را باز کرده و کباب را از چوب جدا کنید. این کار را تا تمام شدن گوشت ادامه دهید.
- پختن کبابها: سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کبابها را روی آن بچینید. روی کبابها را کمی کره آب شده بمالید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کبابها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، بپزید.
نکات مهم:
- برای اینکه کبابها آبدارتر شوند، میتوانید کمی آبلیمو یا ماست به گوشت اضافه کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر کبابها، میتوانید از ادویههای دیگری مانند زردچوبه، زیره و دارچین استفاده کنید.
- برای کباب کردن، میتوانید از زغال نیز استفاده کنید.
- هنگام ورز دادن گوشت، مراقب باشید که زیاد گوشت را ورز ندهید، زیرا باعث سفت شدن آن میشود.
نکته اضافی:
دستور پخت شما کمی متفاوت از روش سنتی کباب کوبیده است. معمولاً برای کباب کوبیده از گوشت گوسفندی و گوساله استفاده میشود و مواد دیگری مانند پیاز، سیر و ادویهها به آن اضافه میشود. سپس گوشت را به مدت طولانی ورز میدهند تا چسبندگی پیدا کند. بعد از آن، گوشت را به صورت دراز و باریک روی سیخ میکشند و روی آتش کباب میکنند.
در میان اخبار
اگر میخواهید طعم اصیل کباب کوبیده را تجربه کنید، توصیه میشود روش سنتی پخت آن را امتحان کنید.
نتیجهگیری
با این دستورالعمل ساده، میتوانید کباب کوبیدهای لذیذ و خانگی را تهیه کنید. این کباب را میتوانید به همراه برنج، سالاد و ماست سرو کنید. نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dgew4