ترفند درست کردن کرم سوهان زعفرانی | یک خوشمزهی بیرقیب، پیشنهادی که نمیتونی رد کنی!+ویدئو
کرم سوهان یکی از انواع کرم های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولاً در تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده می شود. این کرم به دلیل وجود سوهان در آن، طعم و عطر بی نظیری دارد.
کد خبر: 4764
کرم سوهان یکی از انواع کرم های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولاً در تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده می شود. این کرم به دلیل وجود سوهان در آن، طعم و عطر بی نظیری دارد.
طرز تهیه کرم سوهان زعفرانی:
مواد لازم:
- شکر: 200 گرم
- دسر یا کرم سوهان: 200 گرم
- ژلاتین مس: 20 گرم
- آرد: 25 گرم
- شکر: 35 گرم
- خامه: 100 گرم
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- زعفران غلیظ: 1/5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در میان اخبار
- ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شود.
- شکر و دسر سوهان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود.
- آرد را در یک کاسه کوچک با مقداری آب سرد مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
- خمیر آرد را به مخلوط شکر و دسر سوهان اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- زرده تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند.
- زعفران غلیظ را به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را به مخلوط شکر، دسر سوهان و آرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
- ژلاتین را از آب خارج کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شود.
- ژلاتین ذوب شده را به مخلوط کرم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- کرم را در یک ظرف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد.
نکات:
- برای تهیه کرم سوهان زعفرانی می توانید از سوهان آماده نیز استفاده کنید.
- اگر می خواهید کرم سوهان شما غلیظ تر شود، می توانید مقدار آرد را افزایش دهید.
- برای اینکه کرم سوهان شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد، می توانید از مقدار بیشتری زعفران استفاده کنید.
ترکیب کرم سوهان زعفرانی با کیک پسته، کرم پسته و غیره بسیار خوشمزه و لذیذ است.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pdya4