ترفند درست کردن مربای گردو کال ارمنی | باورت نمیشه چقدر این مربا خاص و خوشمزه هست+ویدئو
مربای گردو ارمنی یکی از معروفترین و باکیفیتترین انواع مرباهای چاقاله گردو در جهان است که اولین بار از ارمنستان وارد ایران شده است. این مربا به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص مغذی خود بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه، طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 11270
مربای گردو ارمنی یکی از معروفترین و باکیفیتترین انواع مرباهای چاقاله گردو در جهان است که اولین بار از ارمنستان وارد ایران شده است. این مربا به دلیل طعم منحصر به فرد و خواص مغذی خود بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه، طرز تهیه این مربای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- چاقاله گردو: ۵۰ عدد
- آب: ۱.۵ لیتر
- آهک: ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۵۰۰ گرم
- میخک: ۴ عدد
- دارچین: ۱ عدد
- لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پوستگیری و خیساندن گردوها: ابتدا پوست گردوها را بگیرید و ۷ روز در آب خیس کنید، هر روز آب گردو را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود.
- جوشاندن گردوها: پس از ۷ روز، گردوها را ۳-۴ مرحله به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید و هر بار در آب سرد بشویید. در آخرین مرحله، گردوها را در آب یخ قرار دهید و به مدت ۲۴ ساعت استراحت دهید.
- آهکدهی: آب و آهک را مخلوط کرده و ۴-۶ ساعت بگذارید تا تهنشین شود. آب صافشده را با گردوها مخلوط کرده و ۶ ساعت بگذارید بماند.
- آبکشی و جوشاندن نهایی: گردوها را کاملاً آبکشی کرده و ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید.
- پخت نهایی: در مرحله آخر، شکر، میخک، دارچین و آب را به گردوها اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا شربت غلیظ شود. ۵ دقیقه آخر آبلیمو را اضافه کنید و سپس مربا را بگذارید کاملاً سرد شود.
این مربای خوشمزه را میتوانید با نان تازه یا به عنوان دسر سرو کنید و از طعم و مزه بینظیر آن لذت ببرید.
در میان اخبار
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4y5db2