کوکی پای | طرز تهیه کوکی پای

طرز تهیه کوکی پای | با یه تیر دو نشون بزن که هم کیکه و هم کوکی! +ویدئو

این دستور پخت کوکی پای، یه خوراکی خوشمزه و ترد هست که به راحتی میتونید توی خونه درستش کنید. نکات مهمی که توی دستور پخت اعلام شده رو حتما رعایت کنید تا کوکی پای هاتون عالی بشن.
کد خبر: 12222
طرز تهیه کوکی پای | با یه تیر دو نشون بزن که هم کیکه و هم کوکی! +ویدئو

دستور پخت کوکی پای

این دستور پخت کوکی پای، یه خوراکی خوشمزه و ترد هست که به راحتی میتونید توی خونه درستش کنید. نکات مهمی که توی دستور پخت اعلام شده رو حتما رعایت کنید تا کوکی پای هاتون عالی بشن.

مواد لازم:

  • کره نرم شده: ۲۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۲۵۰ گرم (توجه: شکر قهوه ای رو با شکر سفید جایگزین نکنید)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • آرد: ۳۲۰ گرم
  • جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی: ۲۰۰ گرم
  • شکلات صبحانه دلخواه: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. فر رو با توجه به نوع فر (گازی، برقی، سولار، تستر، ماکروویو) و دمای گفته شده در جدول بالا، از 15 دقیقه قبل گرم کنید.
  2. کره نرم شده و شکر قهوه ای رو توی یه کاسه بزرگ با همزن برقی مخلوط کنید تا یه مخلوط صاف و کرم رنگ به دست بیاد.
  3. تخم مرغ و عصاره وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط بشن.
  4. در یه کاسه دیگه، آرد و جوش شیرین رو با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط آرد و جوش شیرین رو به تدریج به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خمیر یه دست و لطیف به دست بیاد.
  6. شکلات چیپسی و شکلات صبحانه رو به خمیر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به طور یکنواخت توی خمیر پخش بشن.
  7. خمیر رو به مدت 10 دقیقه توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
  8. بعد از 10 دقیقه، قالب مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و کاغذ روغنی داخلش بذارید.
  9. خمیر رو از یخچال خارج کنید و با قاشق یا دست، به صورت گلوله های کوچکی از خمیر بردارید و داخل قالب بچینید.
  10. نکته مهم: موقع پهن کردن مواد داخل قالب، کمی به دیواره ها هم بچسبونید.
  11. قالب رو توی فر از قبل گرم شده قرار بدید و به مدت 25 تا 30 دقیقه (با توجه به نوع فر) بپزید.
  12. نکته مهم: بیش از حد کیک رو نپزید.
  13. بعد از پخت، کوکی پای ها رو از فر خارج کنید و بذارید تا کاملا خنک بشن.
  14. نکته مهم: بعد از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خنک شده به هیچ عنوان به کیک دست نزنید.

نکات:

  • میتونید از انواع مختلف شکلات چیپسی و شکلات صبحانه دلخواهتون استفاده کنید.
  • برای تزیین کوکی پای ها میتونید از پودر قند، شکلات ذوب شده، یا ترافل استفاده کنید.
  • کوکی پای ها رو میتونید توی ظرف دربسته تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4ykza2

پربیننده ترین




اخبار داغ