ترفند پخت سیب زمینی روی سنگ | این مدل سیب زمینی تنوری از پیتزا هم لذیذتره+ویدئو
زمینی روی سنگ ریزه در تابه روی گاز یک روش آسان و خوشمزه برای تهیه سیب زمینی کبابی است. با این روش می توانید سیب زمینی هایی با پوسته ترد و مغز نرم و آبدار داشته باشید.
کد خبر: 168
پخت سیب زمینی روی سنگ ریزه در تابه روی گاز یک روش آسان و خوشمزه برای تهیه سیب زمینی کبابی است. با این روش می توانید سیب زمینی هایی با پوسته ترد و مغز نرم و آبدار داشته باشید.
مواد لازم:
- 4 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1/2 پیمانه سنگ ریزه
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را بشویید و با یک چنگال چند سوراخ روی آنها ایجاد کنید.
- سیب زمینی ها را با روغن زیتون آغشته کنید و نمک و فلفل بزنید.
- سنگ ریزه ها را در کف یک تابه بزرگ بریزید.
- سیب زمینی ها را روی سنگ ریزه ها قرار دهید.
- تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
ترفندهای پخت سیب زمینی روی سنگ ریزه در تابه روی گاز:
در میان اخبار
- برای اینکه سیب زمینی ها پوسته تردتری داشته باشند، می توانید قبل از پخت آنها را با پوست بپزید.
- اگر دوست دارید سیب زمینی های شما طعم بیشتری داشته باشند، می توانید قبل از پخت آنها را با ادویه جات مختلف مانند پودر سیر، پودر پیاز، پودر کاری یا آویشن مزه دار کنید.
- برای اینکه سیب زمینی ها به تابه نچسبند، می توانید کف تابه را با روغن یا کره چرب کنید.
نکات:
- زمان پخت سیب زمینی ها به اندازه و نوع سیب زمینی ها بستگی دارد. سیب زمینی های کوچکتر سریعتر می پزند.
- اگر می خواهید سیب زمینی ها کاملاً پخته شوند، می توانید بعد از 30 دقیقه آنها را با یک خلال دندان امتحان کنید. اگر خلال دندان به راحتی وارد سیب زمینی شد، سیب زمینی ها پخته شده اند.
سرو:
سیب زمینی های پخته شده را می توانید به صورت ساده سرو کنید یا با سس دلخواه خود مانند سس مایونز، سس کچاپ یا سس سیر.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/r3wj62