ترفند تهیه جوجه کباب خامهای | یه غذای شیک و مهمون پسند واسه مجالس مهم! +ویدئو
جوجه کباب خامهای، یکی از انواع پرطرفدار جوجه کباب است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و سس خامهای مخصوص آن، در بین افراد با سلیقههای مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار انواع غذاها مانند پلو، نان یا به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.
کد خبر: 9925
جوجه کباب خامهای: طعمی بینظیر و رستورانی
جوجه کباب خامهای، یکی از انواع پرطرفدار جوجه کباب است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و سس خامهای مخصوص آن، در بین افراد با سلیقههای مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار انواع غذاها مانند پلو، نان یا به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.
در این مقاله، به شما طرز تهیه جوجه کباب خامهای به روشی ساده و خوشمزه را آموزش میدهیم:
مواد لازم:
-
برای جوجه کباب:
- مرغ (سینه یا ران): 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- زعفران ساییده: به مقدار لازم
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
-
برای سس خامهای:
- خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 1/2 پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت:
-
مزه دار کردن جوجه:
- مرغ را به تکههای دلخواه خرد کنید.
- پیاز را رنده کنید و به همراه سیر رنده شده، زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل به تکههای مرغ اضافه کنید.
- مرغها را به طور کامل با مواد مخلوط کنید تا همه تکهها به مزه دار کنندهها آغشته شوند.
- روی مرغها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به طور کامل به خورد مرغ بروند.
-
پخت جوجه کباب:
در میان اخبار
- جوجههای مزه دار شده را به سیخ بکشید.
- میتوانید جوجه کباب را به صورت کبابی یا در تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
- جوجه کباب را تا زمانی که پخته شده و طلایی رنگ شود، بپزید.
-
تهیه سس خامهای:
- در یک قابلمه کوچک، خامه صبحانه، شیر، پنیر پارمسان، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
-
سرو جوجه کباب خامهای:
- جوجه کبابهای پخته شده را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید.
- سس خامهای را روی جوجه کبابها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
- جوجه کباب خامهای را به همراه پلو، نان یا به عنوان غذای اصلی سرو کنید.
نکات مهم:
- برای اینکه جوجه کباب شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از مرغ با کیفیت بالا استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از انواع طعم دهندههای دلخواه خود مانند فلفل دلمه ای، پاپریکا یا زنجبیل در تهیه جوجه کباب استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید سس خامهای شما طعم قویتری داشته باشد، میتوانید از مقداری پنیر چدار رنده شده یا سس پنیر سفید در تهیه آن استفاده کنید.
- جوجه کباب خامهای را میتوانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
با استفاده از این روش ساده، میتوانید جوجه کباب خامهای خوشمزه و با طعمی بینظیر در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی رستورانی و لذیذ استفاده کنید.
نوش جان!
منبع ویدئو: @cookwhen
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/367jz4