جوجه کباب | جوجه کباب خامه‌ای

ترفند تهیه جوجه کباب خامه‌ای | یه غذای شیک و مهمون پسند واسه مجالس مهم! +ویدئو

جوجه کباب خامه‌ای، یکی از انواع پرطرفدار جوجه کباب است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و سس خامه‌ای مخصوص آن، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار انواع غذاها مانند پلو، نان یا به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.
کد خبر: 9925
ترفند تهیه جوجه کباب خامه‌ای | یه غذای شیک و مهمون پسند واسه مجالس مهم! +ویدئو

جوجه کباب خامه‌ای: طعمی بی‌نظیر و رستورانی

جوجه کباب خامه‌ای، یکی از انواع پرطرفدار جوجه کباب است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و سس خامه‌ای مخصوص آن، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار انواع غذاها مانند پلو، نان یا به عنوان غذای اصلی استفاده کرد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه جوجه کباب خامه‌ای به روشی ساده و خوشمزه را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • برای جوجه کباب:

    • مرغ (سینه یا ران): 1 عدد
    • پیاز: 1 عدد
    • سیر: 2 حبه
    • زعفران ساییده: به مقدار لازم
    • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • برای سس خامه‌ای:

    • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
    • شیر: 1/2 پیمانه
    • پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
    • پودر سیر: 1/2 قاشق چای‌خوری
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت:

  1. مزه دار کردن جوجه:

    • مرغ را به تکه‌های دلخواه خرد کنید.
    • پیاز را رنده کنید و به همراه سیر رنده شده، زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل به تکه‌های مرغ اضافه کنید.
    • مرغ‌ها را به طور کامل با مواد مخلوط کنید تا همه تکه‌ها به مزه دار کننده‌ها آغشته شوند.
    • روی مرغ‌ها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به طور کامل به خورد مرغ بروند.
  2. پخت جوجه کباب:

    • جوجه‌های مزه دار شده را به سیخ بکشید.
    • می‌توانید جوجه کباب را به صورت کبابی یا در تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
    • جوجه کباب را تا زمانی که پخته شده و طلایی رنگ شود، بپزید.
  3. تهیه سس خامه‌ای:

    • در یک قابلمه کوچک، خامه صبحانه، شیر، پنیر پارمسان، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    • سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
  4. سرو جوجه کباب خامه‌ای:

    • جوجه کباب‌های پخته شده را در ظرف مورد نظر خود قرار دهید.
    • سس خامه‌ای را روی جوجه کباب‌ها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
    • جوجه کباب خامه‌ای را به همراه پلو، نان یا به عنوان غذای اصلی سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه جوجه کباب شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از مرغ با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از انواع طعم دهنده‌های دلخواه خود مانند فلفل دلمه ای، پاپریکا یا زنجبیل در تهیه جوجه کباب استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید سس خامه‌ای شما طعم قوی‌تری داشته باشد، می‌توانید از مقداری پنیر چدار رنده شده یا سس پنیر سفید در تهیه آن استفاده کنید.
  • جوجه کباب خامه‌ای را می‌توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید جوجه کباب خامه‌ای خوشمزه و با طعمی بی‌نظیر در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی رستورانی و لذیذ استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو: @cookwhen




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/367jz4

پربیننده ترین




اخبار داغ