دسر چای | تهیه دسر چای

ترفند تهیه دسر چای | این دسر مخصوص چایی خورهاست! +ویدئو

این دسر خوشمزه که با چای، شکر قهوه‌ای، شیر، زرده تخم مرغ، خامه، پودر ژلاتین و وانیل تهیه می‌شود، طعمی منحصر به فرد و بافتی لطیف دارد و می‌تواند به عنوان یک عصرانه یا میان وعده عالی سرو شود
کد خبر: 10980
ترفند تهیه دسر چای | این دسر مخصوص چایی خورهاست! +ویدئو

دسر چای: ترکیبی دلچسب از چای و خامه

این دسر خوشمزه که با چای، شکر قهوه‌ای، شیر، زرده تخم مرغ، خامه، پودر ژلاتین و وانیل تهیه می‌شود، طعمی منحصر به فرد و بافتی لطیف دارد و می‌تواند به عنوان یک عصرانه یا میان وعده عالی سرو شود.
مواد لازم:

برای دسر:
3 قاشق غذاخوری چای خشک
60 گرم شکر قهوه‌ای
500 میلی لیتر شیر
3 عدد زرده تخم مرغ
150 گرم خامه صبحانه
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
½ قاشق چای خوری وانیل

برای روی دسر:

40 گرم شکر قهوه‌ای
40 گرم آب
بابل تی به مقدار لازم (بصورت آماده در بازار موجود است)

دستور پخت:

شکر قهوه‌ای و چای خشک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به خوبی مخلوط کنید.
شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
مخلوط را به جوش برسانید، سپس از روی حرارت برداشته و از صافی عبور دهید.
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود.
زرده‌های تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.
وانیل و ژلاتین ذوب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط شیر را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس خامه را به مواد دسر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
در صورت نیاز، مجدداً مخلوط را از صافی عبور دهید.
قالب مورد نظر را با مواد پر کنید. (به دلیل وجود خامه، نیازی به چرب کردن قالب نیست.)
قالب را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود.

برای تهیه سس روی دسر:

شکر قهوه‌ای و آب را در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی مخلوط شوند.
بابل تی پخته شده را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
سس را بعد از خنک شدن روی دسر بریزید.

نکات:
برای تزیین دسر می‌توانید از میوه‌های تازه، خامه فرم داده شده یا پودر کاکائو استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو : @Cookwhen




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3ezkv3

پربیننده ترین




اخبار داغ