مربا به | تهیه مربا به

ترفند تهیه مربا به خانگی| بدون هیچ ماده خاصی تو خونه مربا درست کن!

مربای به یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مرباهای ایرانی است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد. این مربا را می‌توانید به روش‌های مختلفی تهیه کنید، اما در این مقاله به شما طرز تهیه یک مربای به خوشمزه و مجلسی را آموزش می‌دهیم که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.
کد خبر: 9311
ترفند تهیه مربا به خانگی| بدون هیچ ماده خاصی تو خونه مربا درست کن!

طرز تهیه مربای به خوشمزه و مجلسی

مربای به یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مرباهای ایرانی است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد. این مربا را می‌توانید به روش‌های مختلفی تهیه کنید، اما در این مقاله به شما طرز تهیه یک مربای به خوشمزه و مجلسی را آموزش می‌دهیم که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

  • به: 1 کیلوگرم
  • شکر: 1 کیلوگرم
  • آب: به مقدار لازم
  • هل: 2 عدد
  • زعفران: به مقدار لازم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل پخت:

  1. آماده کردن به: به‌ها را بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس به‌ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. برای اینکه به‌ها سیاه نشوند، می‌توانید آنها را به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید و سپس آبکش کنید.

  2. پخت به: به‌های خرد شده را در یک قابلمه بریزید و به اندازه‌ای آب به آنها اضافه کنید که روی به‌ها را بگیرد. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به‌ها به آرامی بپزند تا نرم شوند.

  3. اضافه کردن شکر: بعد از اینکه به‌ها کمی نرم شدند، شکر را به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر به طور کامل حل شود.

  4. هل و زعفران: هل‌ها را به صورت درسته به مربا اضافه کنید. همچنین زعفران را در مقداری آب یا گلاب حل کرده و به مربا اضافه کنید.

  5. غلیظ شدن مربا: حرارت را کم کنید و بگذارید مربا به آرامی جا بیفتد و غلیظ شود. در این مرحله می‌توانید از یک قاشق چوبی برای هم زدن مربا استفاده کنید تا ته نگیرد.

  6. اضافه کردن آبلیمو (اختیاری): اگر مربای شما خیلی شیرین است، می‌توانید در اواخر پخت 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.

  7. سرو مربا: بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه شما رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس مربا را در ظرف‌های شیشه‌ای دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه مربای شما رنگ قرمزی داشته باشد، می‌توانید از زعفران بیشتر استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید مربا طعم ترش‌تری داشته باشد، می‌توانید از آبلیمو بیشتر استفاده کنید.
  • می‌توانید از خلال بادام، پسته یا گردو برای تزیین مربای به استفاده کنید.
  • مربای به را می‌توانید به همراه نان، پنیر یا ماست سرو کنید.

نوش جان!

با رعایت این نکات می‌توانید یک مربای به خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kjqd2

پربیننده ترین




اخبار داغ