ترفند درست کردن سس چیلی تای | خوشمزهترین سس چیلی تای رو خودت توی خونه درست کن+ویدئو
سس چیلی تای یک سس تند و شیرین است که از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این سس با انواع سوخاری، ساندویچ و پیتزا سرو میشود و طعم فوقالعادهای به آنها میدهد.
کد خبر: 1620
سس چیلی تای یک سس تند و شیرین است که از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این سس با انواع سوخاری، ساندویچ و پیتزا سرو میشود و طعم فوقالعادهای به آنها میدهد.
مواد لازم
- ۷ تا ۸ عدد فلفل تند قرمز
- فلفل دلمه یا پاپریکا (اختیاری)
- ۳ تا ۴ حبه سیر
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه
- ۱ قاشق چایخوری سرپر نمک
- سه چهارم لیوان فرانسوی آب
- یک قاشق مرباخوری نشاسته ذرت
در میان اخبار
طرز تهیه
- فلفلهای تند را با آب سرد بشویید و ساقه و تخم آنها را جدا کنید.
- فلفلهای تند را به همراه فلفل دلمه یا پاپریکا (در صورت استفاده) و سیر در غذاساز بریزید و پوره کنید.
- پوره فلفل را در یک قابلمه بریزید و شکر، سرکه، نمک و آب را به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد به جوش بیایند.
- بعد از اینکه مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
- در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا کاملاً حل شود.
- مخلوط نشاسته ذرت را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.
- سس را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
- سس چیلی تای آماده است. میتوانید آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات
- برای تهیه سس چیلی تای، میتوانید از انواع فلفل تند استفاده کنید. اگر میخواهید سس تندی کمتری داشته باشد، میتوانید میزان فلفل تند را کاهش دهید و به جای آن از فلفل شیرین استفاده کنید.
- اگر میخواهید طعم سیر در سس بیشتر باشد، میتوانید تا ۵ حبه سیر نیز استفاده کنید.
- از سرکه سیب، سرکه سفید یا سرکه قرمز میتوانید استفاده کنید.
منبع ویدئو: ادویه هاشمی
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wzq53