خورش شوید | خورش شوید و مرغ

ترفند تهیه خورش شوید و مرغ | اگه دنبال یک غذای متفاوت می‌گردی حتما این خورش رو درست کن! +ویدئو

خورش شوید و مرغ، یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و عطر بی‌نظیر شوید، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار نان یا پلو استفاده کرد.
کد خبر: 9931
ترفند تهیه خورش شوید و مرغ | اگه دنبال یک غذای متفاوت می‌گردی حتما این خورش رو درست کن! +ویدئو

خورش شوید و مرغ: طعمی اصیل و بهاری

خورش شوید و مرغ، یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و عطر بی‌نظیر شوید، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار نان یا پلو استفاده کرد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه خورش شوید و مرغ به روشی ساده و خوشمزه را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • مرغ: 500 گرم (سینه یا ران)
  • پیاز: 2 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • شوید تازه: 1 پیمانه
  • زعفران ساییده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم

مراحل پخت:

  1. مزه دار کردن مرغ:

    • مرغ را به تکه‌های دلخواه خرد کنید.
    • پیازها را رنده کنید و به همراه سیر رنده شده، زعفران، نمک و فلفل به تکه‌های مرغ اضافه کنید.
    • مرغ‌ها را به طور کامل با مواد مخلوط کنید تا همه تکه‌ها به مزه دار کننده‌ها آغشته شوند.
    • روی مرغ‌ها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به طور کامل به خورد مرغ بروند.
  2. پخت مرغ:

    • در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و پیازهای رنده شده را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
    • تکه‌های مرغ مزه دار شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها کمی سفت شوند.
    • شوید خشک و آب را به قابلمه اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید.
    • حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ‌ها به طور کامل پخته شوند.
  3. اضافه کردن شوید تازه:

    • پس از پخته شدن مرغ، شوید تازه را خرد کنید و به خورش اضافه کنید.
    • اجازه دهید خورش به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد تا شوید عطر و طعم خود را به خورش بدهد.
  4. سرو خورش شوید و مرغ:

    • خورش شوید و مرغ را به همراه نان یا پلو سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه خورش شوید و مرغ شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از مرغ با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از انواع طعم دهنده‌های دلخواه خود مانند زنجبیل، دارچین یا هل در تهیه خورش شوید و مرغ استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید خورش شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید از مقداری آرد نخودچی یا رب گوجه فرنگی در تهیه آن استفاده کنید.
  • خورش شوید و مرغ را می‌توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید خورش شوید و مرغ خوشمزه و با طعمی اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی بهاری و سنتی استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dn6q2

پربیننده ترین




اخبار داغ