ترفند تهیه خورش شوید و مرغ | اگه دنبال یک غذای متفاوت میگردی حتما این خورش رو درست کن! +ویدئو
خورش شوید و مرغ، یکی از خورشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و عطر بینظیر شوید، در بین افراد با سلیقههای مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار نان یا پلو استفاده کرد.
کد خبر: 9931
خورش شوید و مرغ: طعمی اصیل و بهاری
خورش شوید و مرغ، یکی از خورشهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و عطر بینظیر شوید، در بین افراد با سلیقههای مختلف طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار نان یا پلو استفاده کرد.
در این مقاله، به شما طرز تهیه خورش شوید و مرغ به روشی ساده و خوشمزه را آموزش میدهیم:
مواد لازم:
- مرغ: 500 گرم (سینه یا ران)
- پیاز: 2 عدد
- سیر: 3 حبه
- شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
- شوید تازه: 1 پیمانه
- زعفران ساییده: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- آب: به مقدار لازم
مراحل پخت:
-
مزه دار کردن مرغ:
- مرغ را به تکههای دلخواه خرد کنید.
- پیازها را رنده کنید و به همراه سیر رنده شده، زعفران، نمک و فلفل به تکههای مرغ اضافه کنید.
- مرغها را به طور کامل با مواد مخلوط کنید تا همه تکهها به مزه دار کنندهها آغشته شوند.
- روی مرغها را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به طور کامل به خورد مرغ بروند.
-
پخت مرغ:
- در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و پیازهای رنده شده را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- تکههای مرغ مزه دار شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا مرغها کمی سفت شوند.
- شوید خشک و آب را به قابلمه اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا مرغها به طور کامل پخته شوند.
-
اضافه کردن شوید تازه:
در میان اخبار
- پس از پخته شدن مرغ، شوید تازه را خرد کنید و به خورش اضافه کنید.
- اجازه دهید خورش به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد تا شوید عطر و طعم خود را به خورش بدهد.
-
سرو خورش شوید و مرغ:
- خورش شوید و مرغ را به همراه نان یا پلو سرو کنید.
نکات مهم:
- برای اینکه خورش شوید و مرغ شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از مرغ با کیفیت بالا استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از انواع طعم دهندههای دلخواه خود مانند زنجبیل، دارچین یا هل در تهیه خورش شوید و مرغ استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید خورش شما غلیظتر باشد، میتوانید از مقداری آرد نخودچی یا رب گوجه فرنگی در تهیه آن استفاده کنید.
- خورش شوید و مرغ را میتوانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
با استفاده از این روش ساده، میتوانید خورش شوید و مرغ خوشمزه و با طعمی اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی بهاری و سنتی استفاده کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dn6q2