ترفند تهیه خورش قیمه | دوست داری فوت و فن قیمههای نذری رو یاد بگیری؟ +ویدئو
خورش قیمه یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که ریشه در استان فارس دارد. این خورش با طعم و مزه ی فوق العاده اش، از دیرباز در سفره های ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم شناخته می شود
کد خبر: 8674
خورش قیمه: طعمی اصیل و دلچسب از دیار فارس
خورش قیمه یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که ریشه در استان فارس دارد. این خورش با طعم و مزه ی فوق العاده اش، از دیرباز در سفره های ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم شناخته می شود.
تهیه ی خورش قیمه به مهارت و حوصله ی خاصی نیاز دارد، اما با کمی دقت و حوصله می توانید این خورش خوشمزه را در منزل خود تهیه کرده و از طعم و مزه ی بی نظیر آن لذت ببرید.
در اینجا طرز تهیه ی خورش قیمه را به شما آموزش می دهیم:
مواد لازم:
در میان اخبار
- 500 گرم گوشت قیمه
- 2 عدد پیاز بزرگ
- 200 گرم رب گوجه فرنگی
- 200 گرم لپه
- 100 گرم نخود
- 100 گرم کشمش پلویی
- 50 گرم بادام خلال شده
- 50 گرم گردو خلال شده
- 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
- 1 قاشق غذاخوری گلاب
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- نمک به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آماده سازی مواد اولیه:
- لپه و نخود را به طور جداگانه خیس کنید و به مدت 3 تا 4 ساعت کنار بگذارید.
- کشمش پلویی را به مدت 15 دقیقه در آب ولرم خیس کنید.
- پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
- بادام و گردو را به صورت خلال شده ریز خرد کنید.
- پخت لپه و نخود:
- لپه و نخود را به همراه مقداری آب و نمک در دو قابلمه ی جداگانه بپزید تا نرم شوند.
- پخت گوشت قیمه:
- در یک قابلمه ی مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- گوشت قیمه را به پیازها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
- 2 پیمانه آب به گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
- درب قابلمه را ببندید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
- اضافه کردن لپه و نخود:
- لپه و نخود پخته شده را به همراه آب گوشتشان به قابلمه ی گوشت اضافه کنید.
- رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- زعفران دم کرده و گلاب را به خورش اضافه کنید.
- نمک خورش را اندازه کنید و به دلخواه می توانید مقداری فلفل قرمز هم به آن اضافه کنید.
- اضافه کردن کشمش و خلال:
- کشمش پلویی را از آب خارج کرده و به خورش اضافه کنید.
- بادام و گردو خلال شده را به خورش اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد.
- سرو خورش قیمه:
- خورش قیمه را به همراه برنج زعفرانی و یا نان سرو کنید.
- می توانید از سیب زمینی سرخ شده، جعفری و یا پیاز داغ برای تزیین خورش قیمه استفاده کنید.
نکات:
- برای اینکه خورش قیمه ی شما طعم و مزه ی بهتری داشته باشد، می توانید از گوشت گوسفندی با چربی متوسط استفاده کنید.
- برای اینکه خورش قیمه ی شما رنگ تیره تری داشته باشد، می توانید از 1 قاشق غذاخوری رب انار به آن اضافه کنید.
- اگر می خواهید خورش قیمه ی شما روغن کمتری داشته باشد، می توانید از گوشت بدون چربی استفاده کنید و یا مقدار روغن را در مراحل پخت کاهش دهید.
- می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم در خورش قیمه استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27mq62