خورش قیمه | تهیه خورش قیمه

ترفند تهیه خورش قیمه | دوست داری فوت و فن قیمه‌های نذری رو یاد بگیری؟ +ویدئو

خورش قیمه یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که ریشه در استان فارس دارد. این خورش با طعم و مزه ی فوق العاده اش، از دیرباز در سفره های ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم شناخته می شود
کد خبر: 8674
ترفند تهیه خورش قیمه | دوست داری فوت و فن قیمه‌های نذری رو یاد بگیری؟ +ویدئو

خورش قیمه: طعمی اصیل و دلچسب از دیار فارس

خورش قیمه یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که ریشه در استان فارس دارد. این خورش با طعم و مزه ی فوق العاده اش، از دیرباز در سفره های ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم شناخته می شود.

تهیه ی خورش قیمه به مهارت و حوصله ی خاصی نیاز دارد، اما با کمی دقت و حوصله می توانید این خورش خوشمزه را در منزل خود تهیه کرده و از طعم و مزه ی بی نظیر آن لذت ببرید.

در اینجا طرز تهیه ی خورش قیمه را به شما آموزش می دهیم:

مواد لازم:

در میان اخبار

  • 500 گرم گوشت قیمه
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 200 گرم رب گوجه فرنگی
  • 200 گرم لپه
  • 100 گرم نخود
  • 100 گرم کشمش پلویی
  • 50 گرم بادام خلال شده
  • 50 گرم گردو خلال شده
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • 1 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد اولیه:
    • لپه و نخود را به طور جداگانه خیس کنید و به مدت 3 تا 4 ساعت کنار بگذارید.
    • کشمش پلویی را به مدت 15 دقیقه در آب ولرم خیس کنید.
    • پیازها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
    • بادام و گردو را به صورت خلال شده ریز خرد کنید.
  2. پخت لپه و نخود:
    • لپه و نخود را به همراه مقداری آب و نمک در دو قابلمه ی جداگانه بپزید تا نرم شوند.
  3. پخت گوشت قیمه:
    • در یک قابلمه ی مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
    • پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
    • گوشت قیمه را به پیازها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
    • زردچوبه، زنجبیل و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
    • 2 پیمانه آب به گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
    • درب قابلمه را ببندید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
  4. اضافه کردن لپه و نخود:
    • لپه و نخود پخته شده را به همراه آب گوشتشان به قابلمه ی گوشت اضافه کنید.
    • رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
    • زعفران دم کرده و گلاب را به خورش اضافه کنید.
    • نمک خورش را اندازه کنید و به دلخواه می توانید مقداری فلفل قرمز هم به آن اضافه کنید.
  5. اضافه کردن کشمش و خلال:
    • کشمش پلویی را از آب خارج کرده و به خورش اضافه کنید.
    • بادام و گردو خلال شده را به خورش اضافه کنید.
    • حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد.
  6. سرو خورش قیمه:
    • خورش قیمه را به همراه برنج زعفرانی و یا نان سرو کنید.
    • می توانید از سیب زمینی سرخ شده، جعفری و یا پیاز داغ برای تزیین خورش قیمه استفاده کنید.

نکات:

  • برای اینکه خورش قیمه ی شما طعم و مزه ی بهتری داشته باشد، می توانید از گوشت گوسفندی با چربی متوسط استفاده کنید.
  • برای اینکه خورش قیمه ی شما رنگ تیره تری داشته باشد، می توانید از 1 قاشق غذاخوری رب انار به آن اضافه کنید.
  • اگر می خواهید خورش قیمه ی شما روغن کمتری داشته باشد، می توانید از گوشت بدون چربی استفاده کنید و یا مقدار روغن را در مراحل پخت کاهش دهید.
  • می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم در خورش قیمه استفاده کنید.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27mq62

پربیننده ترین




اخبار داغ