ترفند درست کردن شیرینی برنجی بدون فر و نیم ساعته | راحتترین و سریعترین شیرینی واسه عید همینه+ویدئو
شیرینی برنجی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که با آرد برنج، پودر قند، روغن مایع، وانیل و پودر هل تهیه می شود. این شیرینی را می توان در خانه و بدون فر تهیه کرد.
کد خبر: 1129
شیرینی برنجی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که با آرد برنج، پودر قند، روغن مایع، وانیل و پودر هل تهیه می شود. این شیرینی را می توان در خانه و بدون فر تهیه کرد.
شیرینی برنجی بدون فر
مواد لازم:
- آرد برنج یک لیوان سرپر
- پودر قند نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- پودر هل نصف قاشق چایخوری
در میان اخبار
طرز تهیه:
- آرد برنج را الک کنید.
- پودر قند و آرد برنج را با هم مخلوط کنید.
- روغن مایع را به مواد خشک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را به شکل گلوله های کوچک درآورید و کف تابه که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید.
- تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و با دمکنی روی آن را بپوشانید.
- شیرینی ها را به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
نکات مهم:
- خمیر را اصلا با دست ورز ندهید، زیرا بعد از پخت سفت می شود.
- حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید تا شیرینی ها به خوبی پخته شوند.
- بعد از پخت شیرینی ها را کاملا خنک کنید تا جدا کردن آنها راحت تر باشد.
- برای تزئین شیرینی ها می توانید از تخم خرفه، کنجد، شکر یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
منبع: فاطیما لایف
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2ayjy2