مرغ سوخاری | رول مرغ سوخاری

ترفند درست کردن رول مرغ سوخاری | یک غذای ساده و سه سوته که از پیتزا هم خوشمزه‌تره+ویدئو

رول مرغ سوخاری یک فینگرفود خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید آن را برای مهمانی‌های خود تهیه کنید. این غذا با سینه مرغ، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری تهیه می‌شود.
کد خبر: 4712
ترفند درست کردن رول مرغ سوخاری | یک غذای ساده و سه سوته که از پیتزا هم خوشمزه‌تره+ویدئو

رول مرغ سوخاری یک فینگرفود خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید آن را برای مهمانی‌های خود تهیه کنید. این غذا با سینه مرغ، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: یک عدد
  • پیاز: یک عدد کوچک
  • سیر: چهار حبه
  • نمک: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه و زردچوبه: یک قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

مواد میانی:

  • هویج پخته و خرد شده
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • ذرت
  • قارچ خرد شده
  • و پنیر پیتزا
  • از هر کدام به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ را بپزید یا ریش ریش کنید.
  2. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با سینه مرغ مخلوط کنید.
  3. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. مواد میانی را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست فرم دهید.
  6. رولت ها را در آرد سوخاری بغلتانید.
  7. رولت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
  8. رولت ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

نکات:

  • برای اینکه رولت ها نرم تر شوند، می توانید مقداری خامه به مواد میانی اضافه کنید.
  • اگر می خواهید رولت ها طعم تندتری داشته باشند، می توانید مقدار فلفل را بیشتر کنید.
  • اگر می خواهید رولت ها رنگی تر شوند، می توانید از آرد سوخاری رنگی استفاده کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2l8r84

پربیننده ترین




اخبار داغ