ترفند درست کردن رول مرغ سوخاری | یک غذای ساده و سه سوته که از پیتزا هم خوشمزهتره+ویدئو
رول مرغ سوخاری یک فینگرفود خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را برای مهمانیهای خود تهیه کنید. این غذا با سینه مرغ، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری تهیه میشود.
کد خبر: 4712
رول مرغ سوخاری یک فینگرفود خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را برای مهمانیهای خود تهیه کنید. این غذا با سینه مرغ، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری تهیه میشود.
مواد لازم:
- سینه مرغ: یک عدد
- پیاز: یک عدد کوچک
- سیر: چهار حبه
- نمک: یک قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه و زردچوبه: یک قاشق چایخوری
- آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
مواد میانی:
در میان اخبار
- هویج پخته و خرد شده
- فلفل دلمه ای خرد شده
- ذرت
- قارچ خرد شده
- و پنیر پیتزا
- از هر کدام به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سینه مرغ را بپزید یا ریش ریش کنید.
- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با سینه مرغ مخلوط کنید.
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مواد میانی را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست فرم دهید.
- رولت ها را در آرد سوخاری بغلتانید.
- رولت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
- رولت ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
نکات:
- برای اینکه رولت ها نرم تر شوند، می توانید مقداری خامه به مواد میانی اضافه کنید.
- اگر می خواهید رولت ها طعم تندتری داشته باشند، می توانید مقدار فلفل را بیشتر کنید.
- اگر می خواهید رولت ها رنگی تر شوند، می توانید از آرد سوخاری رنگی استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2l8r84