ترفند درست کردن سیب زمینی سوخاری | این مدل سیب زمینی از پیتزا هم خوشمزهتره+ویدئو
سیب زمینی سوخاری یکی از محبوبترین غذاهای فست فودی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد و از آن لذت برد.
کد خبر: 1163
سیب زمینی سوخاری یکی از محبوبترین غذاهای فست فودی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد و از آن لذت برد.
مواد لازم:
- 5 عدد سیب زمینی متوسط
- 1/2 پیمانه آرد
- 1/2 پیمانه پودر سوخاری
- 1 عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
در میان اخبار
طرز تهیه:
- سیب زمینیها را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا خلالی ریز خرد کنید.
- سیب زمینیها را در یک قابلمه بزرگ با آب سرد بجوشانید تا کاملاً پخته شوند.
- سیب زمینیها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود.
- سیب زمینیها را له کنید و به آنها ادویههای مورد علاقه خود اضافه کنید.
- خمیر سیب زمینی را در یک قالب صاف قرار دهید و به مدت 2-3 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
- قالب را از فریزر خارج کنید و سیب زمینیها را به صورت خلالی یا خلالی ریز خرد کنید.
- سیب زمینیها را در آرد، پودر سوخاری، تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه بغلتانید.
- سیب زمینیها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
- سیب زمینیهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
نکات:
- سیب زمینیها را کاملاً پخته کنید تا هنگام سرخ شدن تردتر شوند.
- برای اینکه سیب زمینیها زودتر سرد شوند، قالب را در یخچال قرار دهید.
- سیب زمینیها را بیش از حد سرخ نکنید تا خشک و سفت نشوند.
- اگر سیب زمینیها را در فریزر قرار دهید، هم دیرتر نرم میشوند و هم تردتر میشوند.
- اگر سیب زمینیها را له نکنید، سیب زمینیهای سوخاری شما حالتی مشابه چیپس خواهند داشت. این روش نیز آسانتر است، زیرا نیازی به له کردن سیب زمینیها نیست.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2oz8d4