ترفند درست کردن کتلت قرهقروتی | این کتلت متفاوت و جذاب رو از دستش نده+ویدئو
کتلت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با انواع مواد غذایی مختلف تهیه می شود. کتلت قره قروتی یکی از انواع کتلت های خوشمزه و متفاوت است که به دلیل وجود قره قروت در آن، طعم و عطر بی نظیری دارد.
کد خبر: 4790
کتلت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با انواع مواد غذایی مختلف تهیه می شود. کتلت قره قروتی یکی از انواع کتلت های خوشمزه و متفاوت است که به دلیل وجود قره قروت در آن، طعم و عطر بی نظیری دارد.
طرز تهیه کتلت قره قروتی:
مواد لازم:
در میان اخبار
- سیب زمینی: 400 گرم
- گوشت چرخکرده: 200 گرم
- پیاز بنفش متوسط: 1 عدد
- آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
- پودر ریحان: 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- قره قروت تازه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را آب پز کنید و پوست بگیرید.
- گوشت چرخکرده، پیاز خرد شده، آرد سوخاری، پودر ریحان، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
- سیب زمینی های آب پز شده را پوره کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید.
- قره قروت تازه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
- از مواد کتلت بردارید و به شکل دلخواه درآورید.
- کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
- کتلت های آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه کتلت های شما ترد تر شوند، می توانید مقدار آرد سوخاری را افزایش دهید.
- برای اینکه کتلت های شما عطر و طعم بیشتری داشته باشند، می توانید از مقدار بیشتری قره قروت استفاده کنید.
- می توانید به جای قره قروت تازه از قره قروت خشک نیز استفاده کنید. در این صورت، باید قره قروت را به مدت 1 ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2rgqm3