ترفند تهیه گلت انجیر | واسه عصرانه کنار چای درست کن که عاشق عطر و طعمش میشی! +ویدئو
گلت انجیر یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است که با ظاهری زیبا و طعمی دلنشین، میتواند به عنوان یک عصرانه دلچسب و یا دسر سرو شود. این شیرینی بافتی لطیف و مرطوبی دارد و به دلیل استفاده از انجیر در تهیه آن، از خواص و فواید بسیاری نیز برخوردار است
کد خبر: 11852
گلت انجیر: طعمی دلچسب و بافتی لطیف برای یک عصرانه دلنشین
گلت انجیر یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است که با ظاهری زیبا و طعمی دلنشین، میتواند به عنوان یک عصرانه دلچسب و یا دسر سرو شود. این شیرینی بافتی لطیف و مرطوبی دارد و به دلیل استفاده از انجیر در تهیه آن، از خواص و فواید بسیاری نیز برخوردار است.
در این مقاله، به شما طرز تهیه گلت انجیر را به صورت کامل آموزش میدهیم تا بتوانید به راحتی این شیرینی خوشمزه را در منزل خودتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم (برای 12 عدد گلت):
- انجیر: 2 پیمانه (خشک شده و خرد شده)
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- دارچین: کمی
- آرد: 1 و 1/3 پیمانه
- کره سرد: 100 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- پودر قند: 3 قاشق غذاخوری
- آب سرد: 1/4 پیمانه
- زرده تخم مرغ: 1 عدد (برای رومال)
‼️دمای فر: 180 درجه سانتیگراد (از قبل گرم شده)
مدت زمان پخت: 30 تا 40 دقیقه
طرز تهیه:
-
آماده سازی انجیر:
- انجیرهای خشک شده را به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند.
- بعد از خیس شدن، انجیرها را آبکش کنید و به صورت ریز خرد کنید.
-
آماده سازی شهد انجیر:
در میان اخبار
- در یک قابلمه، انجیرهای خرد شده، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا انجیرها کاملاً پخته و شهد غلیظ شود.
- بعد از پخت، شهد انجیر را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
-
آماده سازی خمیر:
- در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- کره سرد را به صورت نگینی خرد کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید.
- با نوک انگشتان خود، کره و آرد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآیند.
- آب سرد را به تدریج به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
- خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
-
شکل دادن به گلت ها:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- خمیر را از یخچال خارج کنید و به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- هر قسمت از خمیر را به صورت دایرهای به قطر 7 تا 8 سانتیمتر پهن کنید.
- در وسط هر دایره خمیری، 1 قاشق غذاخوری از شهد انجیر خنک شده قرار دهید.
- لبههای خمیر را به سمت داخل جمع کنید و به صورت گل ببندید.
- گلتهای انجیر را روی سینی فر بچینید.
-
پخت گلت ها:
- زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و با استفاده از قلم مو، روی گلتهای انجیر بمالید.
- گلت ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ و پخته شوند.
-
سرو:
- بعد از پخت، گلتهای انجیر را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
منبع ویدئو: @Cookwhen
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/39qrq2