مربا توت فرنگی | مربا توت فرنگی رژیمی

ترفند تهیه مربا توت فرنگی رژیمی | بدون نیاز به شکر تو خونه مربا درست کن! +ویدئو

فصل توت فرنگی فرا رسیده است و چه چیزی بهتر از لذت بردن از این میوه خوشمزه به صورت مربا؟! اما اگر به دنبال یک مربای توت فرنگی سالم و رژیمی هستید، نگران نباشید! در این مقاله، به شما دو روش ساده برای تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر یا با مقدار کمی شکر آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 11395
ترفند تهیه مربا توت فرنگی رژیمی | بدون نیاز به شکر تو خونه مربا درست کن! +ویدئو

مربای توت فرنگی رژیمی: طعمی شیرین و سالم!

فصل توت فرنگی فرا رسیده است و چه چیزی بهتر از لذت بردن از این میوه خوشمزه به صورت مربا؟! اما اگر به دنبال یک مربای توت فرنگی سالم و رژیمی هستید، نگران نباشید! در این مقاله، به شما دو روش ساده برای تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر یا با مقدار کمی شکر آموزش می‌دهیم.

روش اول: مربای توت فرنگی بدون شکر

مواد لازم:

  • 1 کیلوگرم توت فرنگی تازه
  • ½ پیمانه آب
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 عدد چوب دارچین (اختیاری)
  • 1 عدد میخک (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. توت فرنگی‌ها را به دقت بشویید و از برگ و ساقه آنها جدا کنید.

  2. توت فرنگی‌ها را در یک قابلمه بریزید و به همراه آب، آبلیمو، چوب دارچین و میخک (در صورت تمایل) روی حرارت ملایم قرار دهید.

  3. به آرامی هم بزنید تا توت فرنگی‌ها له شوند و آب آنها آزاد شود.

  4. حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید مربا بجوشد. در این مرحله، کف روی مربا را به طور مداوم با قاشق جمع کنید.

  5. بعد از 15 تا 20 دقیقه، حرارت را کم کنید و به پخت مربا ادامه دهید تا غلیظ شود. این مرحله ممکن است 30 تا 40 دقیقه طول بکشد.

  6. وقتی مربا به غلظت دلخواهتان رسید، آن را از روی حرارت بردارید.

  7. مربای توت فرنگی رژیمی شما آماده است! می‌توانید آن را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای غلیظ‌تر شدن مربا، می‌توانید از 1 تا 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت حل شده در آب استفاده کنید.
  • اگر طعم ترش مربا را دوست ندارید، می‌توانید مقدار آبلیمو را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • برای طعم بهتر مربا، می‌توانید از کمی وانیل یا عصاره بادام استفاده کنید.

روش دوم: مربای توت فرنگی با مقدار کمی شکر

مواد لازم:

  • 1 کیلوگرم توت فرنگی تازه
  • ½ پیمانه شکر (یا به مقدار دلخواه)
  • ½ پیمانه آب
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 عدد چوب دارچین (اختیاری)
  • 1 عدد میخک (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. مراحل 1 تا 4 را مانند روش اول انجام دهید.

  2. هنگامی که توت فرنگی‌ها له شدند و آب آنها آزاد شد، شکر را به قابلمه اضافه کنید.

  3. به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.

  4. حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید مربا بجوشد. در این مرحله، کف روی مربا را به طور مداوم با قاشق جمع کنید.

  5. بعد از 10 تا 15 دقیقه، حرارت را کم کنید و به پخت مربا ادامه دهید تا غلیظ شود. این مرحله ممکن است 20 تا 30 دقیقه طول بکشد.

  6. وقتی مربا به غلظت دلخواهتان رسید، آن را از روی حرارت بردارید.

  7. مربای توت فرنگی با شکر کم شما آماده است! می‌توانید آن را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • می‌توانید از انواع مختلف شکر مانند شکر قهوه‌ای، شکر نارگیل یا استویا (شکر گیاهی) برای تهیه این مربا استفاده کنید.
  • اگر طعم ترش مربا را دوست ندارید، می‌توانید مقدار آبلیمو را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • برای طعم بهتر مربا، می‌توانید از کمی وانیل یا عصاره بادام استفاده کنید.

با این دو روش ساده، می‌توانید از طعم شیرین و دلچسب مربای توت فرنگی بدون نگرانی از کالری و قند اضافی لذت ببرید!

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3z6y64

پربیننده ترین




اخبار داغ