ترفند تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی | یک بار درست کنی دیگه از خوردنش سیر نمیشی! +ویدئو
ترشی کلم قرمز یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین ترشی ها در آشپزی ایرانی است که به دلیل رنگ زیبا و طعم ترش و ملس خود، در کنار انواع غذاها سرو می شود. تهیه ی ترشی کلم قرمز بسیار ساده و آسان است و می توانید آن را در منزل خود به راحتی تهیه کنید
کد خبر: 8771
ترشی کلم قرمز: طعمی ترش و خوشمزه برای سفره های ایرانی
ترشی کلم قرمز یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین ترشی ها در آشپزی ایرانی است که به دلیل رنگ زیبا و طعم ترش و ملس خود، در کنار انواع غذاها سرو می شود. تهیه ی ترشی کلم قرمز بسیار ساده و آسان است و می توانید آن را در منزل خود به راحتی تهیه کنید.
در این مقاله، یک روش برای تهیه ی ترشی کلم قرمز به شما آموزش می دهیم:
روش اول: ترشی کلم قرمز فوری
مواد لازم:
- 1 عدد کلم قرمز بزرگ
- 2 پیمانه سرکه (سرکه بالزامیک، ساده یا سرکه سیب)
- 1 پیمانه آب
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 عدد فلفل قرمز (اختیاری)
- دانه شوید و دانه خردل (به دلخواه)
طرز تهیه:
-
آماده سازی کلم قرمز:
در میان اخبار
- کلم قرمز را به خوبی بشویید و سپس آن را به صورت خلالی و یا دلخواه برش بزنید.
- کلم های برش زده شده را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و به آنها 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.
- کاسه را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کلم ها آب انداخته و ترد شوند.
-
تهیه ی محلول آب و سرکه:
- در یک قابلمه ی مناسب، آب، سرکه، شکر، فلفل قرمز (اگر از فلفل قرمز استفاده می کنید)، دانه شوید و دانه خردل را با هم مخلوط کنید.
- محلول را روی حرارت متوسط قرار دهید و به جوش بیاورید.
-
ترشی انداختن کلم ها:
- آب کلم ها را دور بریزید و آنها را در شیشه های تمیز و استریل شده بریزید.
- محلول آب و سرکه ی داغ را روی کلم ها بریزید تا به طور کامل روی آنها را بپوشاند.
- درب شیشه ها را محکم ببندید و به مدت 24 تا 48 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا کلم ها ترشی بیاندازند.
-
سرو ترشی کلم قرمز:
- پس از 24 تا 48 ساعت، ترشی کلم قرمز شما آماده ی سرو است.
- می توانید ترشی را در یخچال نگهداری کنید و تا 2 هفته از آن استفاده کنید.
نکات:
- برای تهیه ی ترشی کلم قرمز می توانید از انواع مختلف کلم قرمز مانند کلم پیچ و یا کلم قمری استفاده کنید.
- اگر می خواهید ترشی شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از 2 عدد فلفل قرمز به جای 1 عدد استفاده کنید.
- می توانید از سبزی های معطر دیگری مانند ترخون، ریحان و یا مرزه هم در تهیه ی ترشی کلم قرمز استفاده کنید.
- برای اینکه ترشی شما تردتر شود، می توانید از کلم های نارس و سفت استفاده کنید.
- ترشی کلم قرمز را می توانید به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها، ساندویچ و سالاد سرو کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zaxz2