ترفند درست کردن نان قندی در خانه | با سادهترین روش خودت نون قندی بپز+ویدئو
نان قندی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود. این شیرینی به دلیل طعم و مزه خوب و بافت نرم و لطیفش، طرفداران زیادی دارد و در مهمانی ها و مجالس مختلف سرو می شود.
کد خبر: 2434
نان قندی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود. این نان به دلیل طعم و مزه خوب و بافت نرم و لطیفش، طرفداران زیادی دارد و در مهمانی ها و مجالس مختلف سرو می شود.
مواد لازم:
- آرد: ۲ لیوان
- روغن مایع: نصف لیوان
- شکر: نصف لیوان
- ماست: نصف لیوان
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
- پودر وانیل: نوک قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
- زعفران یا زردچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
- ابتدا ماست را با شکر مخلوط کنید تا دانه های شکر به خوبی آب شوند.
- آرد را سه بار الک کنید تا سبک شود.
- روغن، بیکینگ پودر، نمک، پودر هل، وانیل و زعفران را به مخلوط ماست و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
- خمیر را به خوبی داخل سینی فر یا تابه پهن کنید و با چنگال به آن طرح بدهید.
- برای رومال، زرده تخم مرغ، روغن و زعفران را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بمالید.
- نان قندی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- برای خوشرنگ شدن بالای نان قندی، پنج دقیقه آخر پخت، شعله بالای فر را روشن کنید.
در میان اخبار
- ترفند تمیز کردن شیرآلات | سه سوته شیرآلات رو تمیز کن و برق بنداز! +ویدئو
- ترفند استفاده از الک | یک عمر اشتباه از الک میکردی! +ویدئو
- ترفند تهیه پنیر لیقوان خانگی | دیگه پنیر لیقوان رو گرون نخر! +ویدئو
- ترفند التیام ترک پا | خودت تو خونه با موز کرم پاشنه پا بساز! +ویدئو
- ترفند تهیه کیک یزدی فوری | فقط تو سه دقیقه این کیک نوستالژی رو درست کن! +ویدئو
طرز تهیه نان قندی روی گاز:
- ابتدا روی شعله گاز، شعله پخش کن قرار دهید.
- وقتی شعله پخش کن داغ شد، داخل تابه کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را داخل تابه بگذارید.
- هر دو طرف نان قندی را به خوبی بپزید.
نکات:
- این خمیر نیازی به ورز دادن و استراحت ندارد.
- فقط خمیر نهایی باید نرم و لطیف باشد.
- می توانید از هر نوع زعفران یا زردچوبه ای که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر می خواهید نان قندی شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.
- می توانید از انواع مغزها و خشکبار نیز در تهیه نان قندی استفاده کنید.
- نان قندی را می توانید به صورت داغ یا سرد سرو کنید.
نان قندی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است که تهیه آن آسان است. این شیرینی را می توانید در منزل تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jxdl3
دیدگاه ها
6 ماه پیش
صلاح بودن ایشون
فرنعز دشمن بوقلمون صفتها6 ماه پیش
سپاس از اموزش خوب وبینظیرتون..نان قندی..موفق وپیروز باشید ..
پربیننده ترین
اخبار داغ
دیدگاه ها
6 ماه پیش
صلاح بودن ایشون
فرنعز دشمن بوقلمون صفتها6 ماه پیش
سپاس از اموزش خوب وبینظیرتون..نان قندی..موفق وپیروز باشید ..