ترفند درست کردن کیک یزدی در خانه | خودت کیک یزدی بپز، خیلی بهتر از بیرونیها+ویدئو
کیک یزدی یکی از محبوب ترین شیرینی های ایرانی است که به دلیل طعم و بافت نرم و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد. این کیک معمولاً به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود و می توان آن را با انواع مواد مختلف مانند کنجد، خلال بادام یا خلال پسته تزیین کرد.
کد خبر: 4737
کیک یزدی یکی از محبوب ترین شیرینی ایرانی است که به دلیل طعم و بافت نرم و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد. این شیرینی ایرانی معمولاً به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می شود و می توان آن را با انواع مواد مختلف مانند کنجد، خلال بادام یا خلال پسته تزیین کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی:
- آرد: 300 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- گلاب: 100 گرم (1/2 پیمانه)
- آب یا شیر: 100 گرم (یا 1/2 پیمانه)
- روغن مایع: 200 گرم (یک لیوان سرخالی)
- شربت بار یا عسل رقیق شده: 1 قاشق چایخوری سرپر
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرپر
- هل: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: کمی
طرز تهیه کیک یزدی:
در میان اخبار
- ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 7 تا 8 دقیقه با دور تند هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود.
- سپس شیر و گلاب و هل را اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید.
- همزن را خاموش کنید و آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید، در دو سه مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید. در آخر روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- زیاد هم نزنید که کیک حالت خشکی پیدا کند.
نکات طلایی برای تهیه کیک یزدی:
- تخم مرغ ها را حتماً با شکر به خوبی هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. این کار باعث می شود که کیک یزدی شما پف کند و قله ای شود.
- مواد خشک را در دو سه مرحله به مواد خیس اضافه کنید و آرام هم بزنید. زیاد هم زدن باعث می شود که کیک شما بافت منسجمی نداشته باشد.
- فر را حتماً از قبل داغ کنید. این کار باعث می شود که کیک شما سریع تر پخته شود و قله ای شود.
- روی کیک ها را قبل از گذاشتن در فر با یک وسیله تیز چرب شده یک علامت بعلاوه بزنید. این کار باعث می شود که روی کیک ها ترک بخورد و زیباتر شوند.
- اگر دوست داشتید روی کیک هایتان کنجد یا خلال بادام بریزید، قبل از گذاشتن در فر این کار را انجام دهید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4m95j3
دیدگاه ها
10 ماه پیش
با کدوم شکر
10 ماه پیش
غ۳بعخغهقعفعفغقغق
پربیننده ترین
دیدگاه ها
10 ماه پیش
با کدوم شکر
10 ماه پیش
غ۳بعخغهقعفعفغقغق