ترشی نازخاتون | تهیه ترشی نازخاتون

ترفند تهیه ترشی نازخاتون | از خوشمزگی این ترشی هرچی بگم کم گفتم! +ویدئو

ترشی نازخاتون یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه ی ایرانی است که به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ و لعاب زیبایی که دارد، طرفداران زیادی پیدا کرده است.این ترشی با استفاده از مواد اولیه ی ساده و در دسترس تهیه می شود و می تواند به عنوان یک چاشنی دلچسب در کنار غذاهای مختلف سرو شود.
کد خبر: 9561
ترفند تهیه ترشی نازخاتون | از خوشمزگی این ترشی هرچی بگم کم گفتم! +ویدئو

ترشی نازخاتون: طعمی دلنشین و رنگارنگ برای سفره ی شما!

ترشی نازخاتون یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه ی ایرانی است که به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگ و لعاب زیبایی که دارد، طرفداران زیادی پیدا کرده است.این ترشی با استفاده از مواد اولیه ی ساده و در دسترس تهیه می شود و می تواند به عنوان یک چاشنی دلچسب در کنار غذاهای مختلف سرو شود.

در این مقاله، به بررسی روش تهیه ی ترشی نازخاتون می پردازیم تا شما بتوانید با این ترشی خوشمزه و رنگارنگ آشنا شوید و به راحتی آن را در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان: 500 گرم
  • کدو خورشتی: 500 گرم
  • هویج: 500 گرم
  • فلفل دلمه ای: 5 عدد (به رنگ های مختلف)
  • سیر: 10 حبه
  • گل کلم: 1 عدد کوچک
  • کرفس: 2 ساقه
  • سرکه: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • پودر گل محمدی: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

مراحل تهیه:

  1. بادمجان ها را پوست کنید و به حلقه های نازک برش بزنید.
  2. کدو خورشتی را نیز به حلقه های نازک برش بزنید.
  3. هویج ها را پوست کنید و به صورت خلالی خرد کنید.
  4. فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی و به رنگ های مختلف خرد کنید.
  5. سیرها را پوست کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
  6. گل کلم را به صورت گرز خرد کنید.
  7. کرفس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
  8. در یک قابلمه بزرگ، آب و سرکه را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید.
  9. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر زیره را به مخلوط سرکه و آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  10. بعد از اینکه مخلوط سرکه و آب به جوش آمد، بادمجان ها، کدو خورشتی، هویج، فلفل دلمه ای، سیر، گل کلم و کرفس را به آن اضافه کنید.
  11. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
  12. در صورت تمایل، می توانید در 10 دقیقه آخر پخت، پودر گل محمدی را نیز به ترشی اضافه کنید.
  13. بعد از اینکه مواد پختند، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید ترشی خنک شود.
  14. ترشی نازخاتون شما آماده است! آن را در شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

  • می توانید از سبزیجات دیگری مانند لوبیا سبز، نخود فرنگی و قارچ نیز در تهیه ی ترشی نازخاتون استفاده کنید.
  • برای اینکه ترشی شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل سبز تند نیز در آن استفاده کنید.
  • ترشی نازخاتون را می توانید به مدت 3 تا 4 ماه در یخچال نگهداری کنید.

با به کارگیری این روش ساده و کاربردی، می توانید ترشی نازخاتونی خوشمزه و رنگارنگ را در منزل خود تهیه کنید و از آن در کنار غذاهای مختلف لذت ببرید!

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mlej3

پربیننده ترین




اخبار داغ