ملاقورمه | ملاقورمه مازندرانی

ترفند درست کردن ملاقورمه مازندرانی | ملاقورمه، خورش خوشمزه بدون گوشت و مرغ+ویدئو

ملاقورمه یک غذای خوشمزه و گیاهی است که اصالت آن به استان مازندران برمی‌گردد. این غذا با استفاده از سبزیجات مختلف تهیه می‌شود و عطر و طعم خاصی دارد.
کد خبر: 3119
ترفند درست کردن ملاقورمه مازندرانی | ملاقورمه، خورش خوشمزه بدون گوشت و مرغ+ویدئو

ملاقورمه یک غذای گیاهی و خوشمزه است که اصالت آن به استان مازندران برمی‌گردد. این غذا با استفاده از سبزیجات مختلف تهیه می‌شود و عطر و طعم خاصی دارد.

مواد لازم:

  • ۲ عدد پیاز
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۳ عدد بادمجان
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک یا نعنا خشک
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
  • آبغوره به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  2. گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید.
  3. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌حلقه کنید.
  4. بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
  5. جعفری یا نعنا خشک را به مواد اضافه کنید.
  6. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  7. بادمجان‌های سرخ شده را به مواد اضافه کنید.
  8. در آخر آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید ملاقورمه جا بیفتد.

نکات:

  • می‌توانید از هر نوع سبزی خشکی که دوست دارید استفاده کنید.
  • اگر دوست ندارید بادمجان داشته باشد، می‌توانید آن را حذف کنید.
  • مقدار آبغوره را می‌توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.

ملاقورمه یک غذای خوشمزه و گیاهی است که می‌توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک میان وعده میل کنید. این غذا را می‌توانید با نان، برنج یا سبزیجات سرو کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vdvb4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


شهروندیک سال پیش

این که یتیمچه است