سرخ کردن بادمجان | سرخ کردن بادمجان با آب
ترفند سرخ کردن بادمجان با آب | با این روش بادمجان را برشته و تُرد و با کمترین روغن سرخ کن+ویدئو
ترفند سرخ کردن بادمجان با آب به این صورت است که بادمجان ها را قبل از سرخ کردن در آب جوش قرار دهید تا آب میان بافتی آن ها خارج شود. این کار باعث می شود که بادمجان ها هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.
برای انجام این کار، ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا مکعبی برش بزنید. سپس آن ها را در یک تابه بزرگ آب بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید. اجازه دهید آب جوش بیاید و سپس به مدت 1 تا 2 دقیقه بادمجان ها را بجوشانید.
پس از آن، بادمجان ها را از آب خارج کنید و با یک حوله کاغذی خشک کنید. سپس می توانید آن ها را در روغن سرخ کنید.
در اینجا چند نکته برای سرخ کردن بادمجان با آب وجود دارد:
- از بادمجان های تازه و سفت استفاده کنید.
- بادمجان ها را به طور یکنواخت در روغن سرخ کنید.
- بادمجان ها را زیاد سرخ نکنید، زیرا ممکن است خشک شوند.
با استفاده از این ترفند، می توانید بادمجان های سرخ شده ای داشته باشید که روغن کمتری جذب کرده اند و طعم و بافت بهتری دارند.
طرز تهیه بادمجان سرخ شده با آب
مواد لازم:
در میان اخبار
- ترفند تهیه کباب تابهای دو رنگ | یک غذای ساده و خوشمزه که میتونی برای دورهمی ها درست کنی! +ویدئو
- ترفند تشخیص بیماریهای بدن از رنگهای مختلف زبان | اگه این نشونه هارو داری به هیچ وجه نباید قهوه بخوری!
- ترفند ساده برای رفع گرفتگی بینی | بیا تا روش ماساژ درمانی رو بهت یاد بدم!
- ترفند تازه نگه داشتن موادغذایی یخچال با دستمال توالت | عقل جن هم به این ترفند نمیرسه!
- ترفند تهیه کتلت پیتزایی| حتی بدغذا ترین بچهها هم عاشق این غذا میشن! +ویدئو
- 2 عدد بادمجان بزرگ
- 1/2 پیمانه روغن مایع
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا مکعبی برش بزنید.
- در یک تابه بزرگ آب بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید. اجازه دهید آب جوش بیاید.
- بادمجان ها را در آب جوش بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشانید.
- بادمجان ها را از آب خارج کنید و با یک حوله کاغذی خشک کنید.
- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داغ کنید.
- بادمجان ها را در روغن داغ بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.
- بادمجان ها را از روغن خارج کنید و روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
- با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و سرو کنید.
نکات:
- از بادمجان های تازه و سفت استفاده کنید.
- بادمجان ها را به طور یکنواخت در روغن سرخ کنید.
- بادمجان ها را زیاد سرخ نکنید، زیرا ممکن است خشک شوند.
ترفند تو برای سرخ کردن بادمجان چیه؟
برامون بنویس