ترفند تهیه مرغ سماق | یه شیوه جدید واسه تهیه مرغ که عاشقش میشی! +ویدئو
طرز تهیه مرغ سماق
مرغ سماق یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به خاطر استفاده از سماق، طعمی خاص و متفاوت دارد. در ادامه، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- ۵ عدد ران مرغ
- ۱ قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی
- ۱ قاشق غذاخوری رب انار
- ۲ عدد پیاز خلالی خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری سماق
- ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مراحل تهیه:
-
آمادهسازی مرغ: رانهای مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. سپس، در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و رانهای مرغ را در آن سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.
-
اضافه کردن پیاز و ادویهها: پس از طلایی شدن مرغها، پیازهای خلالی خرد شده را به تابه اضافه کنید و با حرارت متوسط به مدت چند دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند. در این مرحله، زنجبیل، سماق و رب گوجهفرنگی را نیز به تابه اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
-
اضافه کردن رب انار: بعد از مخلوط کردن ادویهها و رب گوجهفرنگی با پیاز و مرغ، رب انار را به مواد اضافه کنید و با یک لیوان آب داغ مخلوط کنید. سپس درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا مواد به آرامی بپزند و طعمها به خوبی در هم ادغام شوند.
در میان اخبار
-
پخت نهایی: مرغها را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در تابه بپزید تا کاملاً نرم و خوشطعم شوند و سس نیز به غلظت مناسب برسد.
-
سرو کردن: مرغ سماق را با نان یا برنج سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این غذا به دلیل داشتن سماق، طعمی ترش و خوشایند دارد که میتواند همراه خوبی برای یک وعده غذایی سالم و مقوی باشد.
نکات پایانی:
- در صورتی که طعم ترشتر را دوست دارید، میتوانید میزان سماق یا رب انار را بیشتر کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید مرغها را قبل از پخت به مدت چند ساعت در مواد مزهدارکننده مانند پیاز، سماق و رب انار بخوابانید تا طعم بهتری به خود بگیرند.
این دستور پخت مرغ سماق، طعمی بینظیر و منحصر به فرد دارد که میتواند یک تغییر خوشایند در برنامه غذایی شما باشد. امتحان کردن این غذا را حتماً توصیه میکنیم