ترفند پخت گوشت در کمترین زمان | با استفاده از یک کیوی با گوشتهای دیرپز خداحافظی کن!
خانمهای خانهدار! با این ترفندها، خداحافظ خستگی در آشپزی!
همه ما دوست داریم کارهایمان را در کمترین زمان ممکن انجام دهیم، به خصوص خانمهای خانهدار که وظایف زیادی بر دوششان است. گاهی اوقات شروع یک کار ساده مثل شستن پرده بدون چروک شدن، به تمیزکاری کل خانه ختم میشود و در آخر، خسته و بیرمق میشویم.اما نگران نباشید! با به کارگیری چند ترفند ساده، میتوانید از خستگی در انجام کارها، حتی سختترین آنها مثل پخت گوشتهای دیرپز، جلوگیری کنید. در این مقاله، به شما چند ترفند جالب برای سریع پختن گوشتهای دیرپز آموزش میدهیم. پس تا پایان همراه ما باشید.
استفاده از کیوی برای زود پختن گوشت
برای این که بتونید بافت گوشت رو تردتر و لذیذتر کنید میبایست از کیوی استفاده کنید که برای این منظور باید کیوی رو از وسط ببرید و بعد به سطح گوشت بمالیدش و اجازه بدید که عصاره ی کیوی روی گوشت اثر کنه و بهتره که این کار رو یه ساعت قبل از پخت و طبخ گوشت انجام بدید تا نتیجه ی بهتری بگیرید. در اصل دلیل این هم که کیوی میتونه گوشت رو مغز پخت کنه و اون رو سریع بپزه این هست که اسیدهای موجود در دانه های کیوی میتونن روی گوشت تاثیر بذارن و بافت اون رو نرم کنن.
استفاده از چای خشک برای زود پختن گوشت
در صورتی که گوشت شما دیرپز هست و بعد از این که خورش پخت تازه متوجه این موضوع شدید میتونید تو یه کیسه ی سفید و تمیز به اندازه ی نصف قاشق چای خوری چای خشک بریزید و کیسه رو درون خورشت بندازید در اصل چای خشک سبب میشه که گوشت شما ترد و خوش پخت بشه و بعد از این که گوشت هم پخت کیسه رو از درون خورشت دربیارید.
استفاده از انجیر برای زود پختن گوشت
برای این که پختن گوشت رو سرعت ببخشید میتونید بعد از اضافه کردن فلفل، پیاز و نمک دو تا دونه انجیر رنده شده رو هم به مخلوطتون اضافه کنید و گوشت رو تو این مواد بخوابونید اما توجه کنید که گوشت ها بیشتر از یه ساعت تو این مخلوط نمونن دقت هم کنید که به هر میزان که انجیرها کال تر باشن تاثیرشون هم بیشتر خواهد بود و باعث نرم و آبدار شدن تیکه های گوشت میشن.
در میان اخبار
استفاده از ادویه برای زود پختن گوشت
برای این که بافت گوشتتون رو لذیذتر و ترد کنید و همچنین طعم خوبی به غذاتون ببخشید میتونید گوشت رو قبل از این که بپزه با ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل سیاه، سیر رنده شده و آب پیاز آغشته کنید و بعد در کمترین حالت برای دوازده ساعت بذارید که گوشت در این ترکیب باقی بمونه و بعد از اون به راحتی طبخش کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
نکات دیگر برای زود پختن گوشت
قبل از این که گوشتتون بپزه اجازه بدید که یخش به طور کامل باز بشه چون گوشتی که یخ زده باشه دیرتر میپزه.
نمک و رب گوجه رو در وهله ی اول و ابتدای کار اضافه نکنید چون این کار باعث میشه که گوشت دیرتر بپزه بنابراین بهترین زمان برای اضافه کردن رب نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت هست و نمک رو هم باید ده دقیقه قبل از خاموش کردن شعله به گوشت اضافه کنید. دقت کنید که اضافه کردن لیمو عمانی در صورتی که زودهنگام باشه هم باعث میشه که پختن گوشت به تاخیر بیفته پس این ماده رو هم باید در مرحله ی آخر به خورشت اضافه کنید.
موقع پخت گوشت هم دقت کنید که به اون آب سرد اضافه نکنید.
منبع: شایا نیوز