قرمه سبزی | خورش قرمه سبزی

ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش قرمه سبزی | با این روش عطر قرمه سبزی کل خونه رو پر می‌کنه! +ویدئو

قرمه سبزی، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این خورشت خوشمزه با عطر و طعم بی‌نظیرش، زینت‌بخش مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست و در هر فصل و برهه‌ای از سال می‌تواند لذتی وصف‌ناشدنی را به همراه داشته باشد.
کد خبر: 8126
ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش قرمه سبزی | با این روش عطر قرمه سبزی کل خونه رو پر می‌کنه! +ویدئو

قرمه سبزی: نگین غذاهای ایرانی

خورش قرمه سبزی، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این خورشت خوشمزه با عطر و طعم بی‌نظیرش، زینت‌بخش مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست و در هر فصل و برهه‌ای از سال می‌تواند لذتی وصف‌ناشدنی را به همراه داشته باشد.

تاریخچه خورش قرمه سبزی

ریشه قرمه سبزی به دوران قاجار و ایل بختیاری برمی‌گردد. در آن زمان، عشایر بختیاری در کوچ‌های خود، گوشت را به صورت قورمه (گوشت نیم‌پخته و نگهداری‌شده) آماده می‌کردند و در زمستان به همراه سبزی‌های کوهی و ادویه‌های مختلف، آن را می‌پختند. به مرور زمان، این غذا در بین مردم رواج پیدا کرد و به یکی از غذاهای اصلی ایرانی تبدیل شد.

مواد لازم قرمه سبزی

  • گوشت: 500 گرم گوشت گوساله یا گوسفند (سردست یا ران)
  • سبزی قورمه: 1 کیلوگرم سبزی قورمه (شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج)
  • لوبیای قرمز: 200 گرم لوبیای قرمز
  • پیاز: 2 عدد پیاز بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی: 3 تا 4 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه قرمه سبزی

  1. آماده سازی مواد:

    • گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید و بشویید.
    • لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید.
    • سبزی قورمه را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.
    • پیازها را نگینی خرد کنید.
    • لیمو عمانی ها را سوراخ کنید.
  2. پخت گوشت:

    • در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
    • پیازها را در روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند.
    • گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.
    • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
    • چند لیوان آب به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
    • گوشت را روی حرارت ملایم بپزید تا نرم و tender شود.
  3. اضافه کردن سبزی:

    • سبزی قورمه ساطوری شده را به گوشت بریزید و به همراه گوشت تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند و عطر آن آزاد شود.
    • رب گوجه فرنگی را به سبزی و گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
  4. اضافه کردن لوبیا و لیمو عمانی:

    • لوبیاهای خیس شده و آبکش شده را به خورش اضافه کنید.
    • به اندازه کافی آب به خورشت اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.
    • لیمو عمانی ها را به خورشت اضافه کنید.
    • درب قابلمه را بگذارید و خورشت را روی حرارت ملایم بپزید تا لوبیا و سبزی کاملا پخته شوند.
  5. جا افتادن قرمه سبزی:

    • در اواخر پخت، اگر خورشت آب زیادی داشت، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود و خورشت جا بیفتد.
    • در صورت تمایل می توانید از زعفران دم کرده برای طعم بهتر خورشت استفاده کنید.
  6. سرو قرمه سبزی:

    • قرمه سبزی را به همراه برنج، نان، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
    • می توانید از سیب زمینی سرخ کرده، ماست و سالاد نیز به عنوان دورچین قرمه سبزی استفاده کنید.

نکات مهم در پخت قرمه سبزی

  • برای خوش عطرتر شدن قرمه سبزی می توانید از سبزی تازه و باکیفیت استفاده کنید.
  • می توانید به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی یا لوبیا پخته شده نیز استفاده کنید.
  • برای طعم ترش تر قرمه سبزی می توانید از لیمو



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27vdv2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس16 روز پیش

این دیگه چه مدل قورمه سبزی درست کرده!!؟؟ بیا خوزستان سبزی بخور تا بفهمی چطور درست میشه

ع نوری زاده 16 روز پیش

به حق چیز های نشنوده برای اولین بار هستش که می‌بینیم توقرمه سبزی شوید ورب انار میریزن هر سبزیی برای ی غذا استفاده میشه

16 روز پیش

ای وای

داود 15 روز پیش

بابا فرنگی ما فرنگی بلد نیستیم چیکار کنیم نوشتی نرم و چی چی der