لواشک خانگی | تهیه لواشک خانگی

ترفند تهیه لواشک خانگی | بدون نیاز به آفتاب لواشک درست کن! +ویدئو

لواشک، یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار، مخصوصاً در میان بچه‌هاست. درست کردن لواشک در خانه به شما این امکان را می‌دهد که از طعم و کیفیت آن مطمئن باشید و از مواد طبیعی و بدون افزودنی در تهیه آن استفاده کنید. در اینجا، طرز تهیه لواشک خانگی با دو روش سنتی و مدرن را به شما آموزش می‌دهیم
کد خبر: 9605
ترفند تهیه لواشک خانگی | بدون نیاز به آفتاب لواشک درست کن! +ویدئو

طرز تهیه لواشک خانگی

لواشک، یک خوراکی خوشمزه و پرطرفدار، مخصوصاً در میان بچه‌هاست. درست کردن لواشک در خانه به شما این امکان را می‌دهد که از طعم و کیفیت آن مطمئن باشید و از مواد طبیعی و بدون افزودنی در تهیه آن استفاده کنید.
در اینجا، طرز تهیه لواشک خانگی با دو روش سنتی و مدرن را به شما آموزش می‌دهیم:
مواد لازم:

میوه به مقدار دلخواه (می‌توانید از تک‌میوه یا مخلوط میوه‌ها استفاده کنید)
شکر (به مقدار دلخواه، اختیاری)
نمک (به مقدار کم، اختیاری

طرز تهیه (روش سنتی):

میوه‌ها را شستشو دهید و هسته آنها را جدا کنید. اگر از میوه‌هایی مانند آلو یا گوجه استفاده می‌کنید، می‌توانید پوست آنها را نیز بگیرید.
میوه‌ها را بخارپز یا پخته کنید. تا جایی که کاملاً نرم شوند.
میوه‌های پخته شده را له کنید. می‌توانید از گوشت‌کوب دستی، غذاساز یا مخلوط کن برای این کار استفاده کنید.
اگر می‌خواهید به لواشک طعم ترش و ملس بدهید، می‌توانید مقداری شکر یا نمک به پوره میوه اضافه کنید.
پوره میوه را روی سینی صاف و بزرگی که با پارچه نخی پوشیده شده است، پهن کنید. ضخامت پوره باید حدود نیم سانتیمتر باشد.
سینی را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید.  می‌توانید از پشت‌بام، تراس یا حیاط برای این کار استفاده کنید.
لواشک را هر چند ساعت یکبار زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شود.
وقتی لواشک کاملاً خشک شد، آن را از سینی جدا کرده و به صورت دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه (روش مدرن):

مراحل 1 تا 3 را مانند روش سنتی انجام دهید.
پوره میوه را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، پهن کنید. ضخامت پوره باید حدود 3 تا 4 میلیمتر باشد.
سینی را در فر که از قبل با دمای پایین (حدود 100 درجه سانتیگراد) گرم شده است، قرار دهید.
درِ فر را کمی باز بگذارید تا بخار آب از آن خارج شود.
لواشک را هر چند ساعت یکبار چک کنید تا زمانی که کاملاً خشک شود.
لواشک خشک شده را از فر خارج کرده و به صورت دلخواه برش بزنید.

نکات:

برای تهیه لواشک می‌توانید از انواع میوه‌ها مانند آلو، زردآلو، گوجه، سیب، آلبالو، تمشک، توت فرنگی و ... استفاده کنید.
اگر می‌خواهید لواشک طعم ترش‌تری داشته باشد، از میوه‌های ترش مانند آلو یا گوجه استفاده کنید.
می‌توانید به لواشک زعفران، دارچین یا پودر نارگیل اضافه کنید تا طعم آن را دلچسب‌تر کنید.
لواشک را در ظرف دربسته و در جای خنک و خشک نگهداری کنید.
لواشک خانگی را می‌توانید تا چند ماه به  راحتی  نگهداری کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2a55v3

پربیننده ترین




اخبار داغ